Huiswerkbegeleiding Barendrecht

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Barendrecht?

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Barendrecht en omgeving stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou weer plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les bij ons terecht.

Waar kun je terecht voor huiswerkbegeleiding in Barendrecht? 

Kom jij uit de omgeving Barendrecht Vrijenburg, Meerwede, Paddewei, Waterkant, Ter Leede, Kilweg, Molenvliet of Havenkwartier en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Portus Groene Hart aan de Kilweg. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Barendrecht. Deze locatie is gevestigd op de Singel 331 in Dordrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Dalton Lyceum en OZHW Groen College die na hun laatste les bij ons aan hun huiswerk komen werken.

Haal het beste uit jezelf met huiswerkbegeleiding

Tijdens huiswerkbegeleiding werk je aan je schoolwerk en kan je leren voor toetsen. Huiswerkbegeleiding vindt over het algemeen plaats ná schooltijd. De precieze tijden verschillen daarom per locatie. We proberen de tijden altijd zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de roosters van al onze leerlingen. Daarom gaan we vaak tijdens toetsweken eerder open, zodat leerlingen hun tijd ook zo efficiënt mogelijk kunnen benutten.

Waarom huiswerkbegeleiding van Lyceo?

Bij een bloeiende schooltijd hoort een gezond leefritme. Begeleiders ondersteunen de leerlingen hier ook in. Naast dat er natuurlijk hard gewerkt wordt, is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Verder zorgt huiswerkbegeleiding ervoor dat leerlingen thuis geen schoolwerk hoeven doen zodat ze meer vrije tijd overhouden. Hierdoor ervaren leerlingen minder stress en krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf.