Huiswerkbegeleiding Barendrecht

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Barendrecht?

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Barendrecht om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing! Het doel van huiswerkbegeleiding bij Lyceo is om scholieren te helpen hun academische prestaties te verbeteren en hen de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn op school. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen.

Waar kun je terecht voor huiswerkbegeleiding in Barendrecht? 

Kom jij uit de omgeving Barendrecht Vrijenburg, Meerwede, Paddewei, Waterkant, Ter Leede, Kilweg, Molenvliet of Havenkwartier en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Portus Groene Hart aan de Kilweg. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Barendrecht. Deze locatie is gevestigd op de Singel 331 in Dordrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Dalton Lyceum en OZHW Groen College die na hun laatste les bij ons aan hun huiswerk komen werken.

Haal het beste uit jezelf met huiswerkbegeleiding

Tijdens huiswerkbegeleiding werk je aan je schoolwerk en kan je leren voor toetsen. Huiswerkbegeleiding vindt over het algemeen plaats ná schooltijd. De precieze tijden verschillen daarom per locatie. We proberen de tijden altijd zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de roosters van al onze leerlingen. Daarom gaan we vaak tijdens toetsweken eerder open, zodat leerlingen hun tijd ook zo efficiënt mogelijk kunnen benutten.

Waarom huiswerkbegeleiding van Lyceo?

Bij een bloeiende schooltijd hoort een gezond leefritme. Begeleiders ondersteunen de leerlingen hier ook in. Naast dat er natuurlijk hard gewerkt wordt, is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Verder zorgt huiswerkbegeleiding ervoor dat leerlingen thuis geen schoolwerk hoeven doen zodat ze meer vrije tijd overhouden. Hierdoor ervaren leerlingen minder stress en krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf.