Studiekring Bussum – Kapelstraat

Huiswerkbegeleiding in Bussum in de Kapelstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Bussum heeft Studiekring een vestiging in het centrum in de Kapelstraat, waar wij huiswerkbegeleiding en bijles geven. Daarnaast bieden wij op deze locatie ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. In het land bieden wij op veel locaties examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties die dicht bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Renske Blok

Vestigingsmanager

Mijn naam is Renske Blok, ik heb mijn opleiding Leisure management afgerond en heb in die periode veel ervaring opgedaan in het aansturen van managementprocessen. De kwaliteit waarborgen wat in het intakegesprek wordt benoemd, kan alleen met een sterk team. Ik vind het belangrijk alle begeleiders in hun kracht te zetten en samen de begeleiding persoonlijk aan te pakken met elke leerling. Ook het aspect hoofd, hart en lijf wordt hierin meegenomen want dat bevordert uiteindelijk de schoolprestaties van alle leerlingen. Het bieden van een rustige plek, met persoonlijke aandacht en een goed team zorgt ervoor dat alle leerlingen optimaal kunnen werken aan eigen prestaties. Wij staan voor je klaar!

 • Studiekring Bussum – Kapelstraat
 • Kapelstraat 33
 • 1404HV Bussum
 • Renske Blok
 • Vestigingsmanager
+31610589732

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen je graag met je huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te hulp te schieten. Wij zijn via de telefoon bereikbaar met het nummer 035-6980902

Centrale locatie
Onze Studiekring vestiging ligt in het centrum van Bussum, op fietsafstand van het Vitus College, het Willem de Zwijger College, De Fontein, het Wellant College, het Goois Lyceum en Laar en Berg. Het is een moderne vestiging met verschillende ruimtes waar we jou kunnen helpen met het maken van je huiswerk.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding van start gaat komen jij en je ouder(s) langs voor een intakegesprek. Zo weer jij precies wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan de vestigingsmanager je adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Bussum kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk, waardoor je het vaak niet op tijd afkrijgt? Of weet je niet goed hoe je effectief moet leren voor een toets? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding leer je hoe je moet plannen, kan je al je vragen stellen en controleren we het leerwerk om te checken of je het goed onder de knie hebt. Dit zorgt voor minder stress, meer vrije tijd en betere resultaten!

  Bijles

  Heb jij moeite met een specifiek vak of meerdere vakken? Zou jij daar extra ondersteuning in willen? Dan kan je bij ons terecht voor bijles. Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt persoonlijke, een-op-een begeleiding van een ervaren docent, zodat jij precies de hulp krijgt die je nodig hebt. Hierdoor komt je zelfvertrouwen terug en presteer je beter!

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat. Samen zorgen we ervoor dat uw kind weer plezier krijgt in leren.

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om zelfstandig te werken, maar nog niet helemaal? Wil jij graag een extra steuntje in de rug bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching iets voor jou. Bij studiecoaching draait het niet om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij zelfstandig genoeg om zonder veel hulp je huiswerk te kunnen maken, maar is het thuis te rumoerig daarvoor? Zoek je een plek waar je rustig kunt werken? Dan biedt huiswerkklas de uitkomst. In een groepje van 15 tot 20 leerlingen ga je 's middags aan de slag met je huiswerk onder toezicht van een docent. Dan heb je daarna tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Starten in de brugklas is voor veel leerlingen spannend. Wil jij graag extra goed voorbereid aan deze nieuwe periode beginnen? Meld je dan aan voor brugklastraining! Deze speciale training is gericht op brugklassers die een goede start willen maken. Met handige tips van onze ervaren coaches begin jij goed op je nieuwe school! Interesse? Neem contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen bij jou hoog op als je hoort dat je een presentatie moet geven of als er een toets aankomt? Blijf je matig presteren, ondanks je goede voorbereidingen? Dan is faalangstreductietraining iets voor jou. Tijdens faalangstreductietraining leer je wat faalangst inhoudt, hoe het werk en hoe je ermee om moet gaan. Dan ben jij je faalangst zo de baas! Meer weten over deze training? Voor meer informatie kun je met onze vestigingsmanager.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie