Bijles Bussum

Zoek jij bijles in Bussum?

  • Ben jij op zoek naar wiskunde, economie of Nederlands bijles in (de omgeving van) Bussum?
  • Wil je meer zekerheid over een ander vak?
  • Of is het nodig om even alles op alles te zetten omdat je achterloopt met de lesstof?

Dan is bijles bij Lyceo de oplossing.

Waar vind je bijles in Bussum?

Kom jij uit de omgeving Bussum Centrum, Brediuskwartier, Eng of Spiegel en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op een zelfstandige vestiging in Bussum. Deze locatie is gevestigd op de Herenstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Willem de Zwijgercollege SGM, Vituscollege, Goois Lyceum en De Fontein.

Bezig met laden...

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk door bijles?

Tijdens de één-op-één begeleiding staat jouw kennis centraal. Onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders zijn er om vakinhoudelijke ondersteuning te bieden in de breedste zin van het woord. Samen nemen jullie de opdrachten en leerstof door. Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vakinhoudelijke vragen. Daarnaast geven de bijles-begeleiders allerlei handige tips en tricks.

Met bijles van Lyceo in Bussum wordt biologie, natuurkunde, Frans of maatschappijleer weer leuk!

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Bussum?

Iedereen kan tegen problemen aanlopen met een bepaald vak. Door onze bijles krijg je weer grip op de stof. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Daarnaast ben je bij ons niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen. Jij kiest namelijk zelf samen met je begeleider een geschikt moment.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen of bijles geven?

Wil je bijles volgen vanuit huis? Dat kan ook! Wij bieden ook online bijlessen aan. Wil jij namens Lyceo bijles geven? Kijk dan eens tussen de openstaande bijbanen.

Ervaringen van leerlingen of ouders

Wij zijn al een aantal jaren klant bij PIOS Bussum en zijn ontzettend tevreden. Onze kinderen zijn totaal verschillend, maar PIOS slaat bij beiden goed aan. Wat wij heel fijn vinden is dat er altijd goed gekeken en geluisterd wordt naar speciale wensen zoals een voorkeur voor een bijlesdocent. Daarnaast is het ook prettig dat ze altijd rekening proberen te houden met de agenda van de kinderen. Soms is het handig of nodig om iets te verzetten en dat kan bijna altijd! We maakten ons een beetje zorgen dat na de overname door Lyceo de flexibiliteit en persoonlijkheid minder zouden worden, maar die zorgen waren niet nodig. Al het personeel weet wie onze kinderen zijn en de vestigingsmanager is altijd te benaderen voor een vraag of gesprekje.

 Petra van Huisstede, moeder van Okke (6VWO) en Pom (3VWO)