Vraag een informatiepakket aan

Bijles Almelo

Zoek jij bijles in Almelo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Leerlingen krijgen één-op-één begeleiding voor de stof waar zij moeite mee hebben. Heb jij moeite met een bepaald vak of heb jij een achterstand opgelopen? Dan is bijles misschien wel iets voor jou!

Waar vind je bijles in Almelo? 

Kom je uit de omgeving Almelo Binnenstad, de Riet, Noorderkwartier, Sluitersveld, Wierdense Hoek, Nieuwstraat-Kwartier, Rumerslanden of Windmolenbroek en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt bijles in Almelo. Je vindt onze schoollocatie op het Canisius Almelo in de Rumerslanden buurt.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Almelo?

Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

Je ontvangt professionele ondersteuning van een van de begeleiders. Samen werk je aan een plan van aanpak die speciaal naar jouw behoeften is aangepast. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jou het beste uitkomt.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze speciale bijles pagina.

Wij geven bijles in:

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals Nederlands, Scheikunde of Bedrijfseconomie. In welke vakken geeft Lyceo allemaal bijles? Klik op de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Ook worden bijlessen online aangeboden. Dit is flexibel in te plannen naast eigen lessen, ook in de avonduren. Alle informatie over online bijles staat op de speciale pagina hiervoor.