Vraag een informatiepakket aan

Bijles Almelo

  • Ben jij op zoek naar wiskunde, economie of Nederlands bijles in (de omgeving van) Almelo? 
  • Wil je meer zekerheid over een ander vak? 
  • Of is het nodig om even alles op alles te zetten omdat je achterloopt met de lesstof? 

Dan is bijles bij Lyceo de oplossing. 

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk door bijles?

Tijdens de één-op-één begeleiding staat jouw kennis centraal. Onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders zijn er om vakinhoudelijke ondersteuning te bieden in de breedste zin van het woord. Samen nemen jullie de opdrachten en leerstof door. Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vakinhoudelijke vragen. Daarnaast geven de bijles-begeleiders allerlei handige tips en tricks. 

Met bijles van Lyceo in Almelo wordt biologie, natuurkunde, Frans of maatschappijleer weer leuk! 

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Almelo?

Iedereen kan tegen problemen aanlopen met een bepaald vak. Door onze bijles krijg je weer grip op de stof. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Daarnaast ben je bij ons niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen. Jij kiest namelijk zelf samen met je begeleider een geschikt moment.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Waar vind je bijles in Almelo? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Almelo en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Almelo waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd een manier waarop we de moeilijke vakken weer leuk kunnen maken. 

Zo ook wanneer je uit de buurt Binnenstad, De Riet, Noorderkwartier, Sluitersveld, Wierdense Hoek, Nieuwstraat-Kwartier, Ossenkoppelerhoek, Hofkamp, Schelfhorst, Windmolenbroek of Aadorp komt. Woon jij net buiten Almelo? Zoals in Wierden, Vriezenveen, Rijssen, Nijverdal of Bornerbroek? Ook dan kun je bij ons terecht. 

Online bijles krijgen of bijles geven?

Wil je bijles volgen vanuit huis? Dat kan ook! Wij bieden ook online bijlessen aan. Wil jij namens Lyceo bijles geven? Kijk dan eens tussen de openstaande bijbanen. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...