Vraag een informatiepakket aan

Bijles Bergen op Zoom

Zoek jij bijles in Bergen op Zoom?

  • Ben jij op zoek naar wiskunde, economie of Nederlands bijles in (de omgeving van) Bergen op Zoom?
  • Wil je meer zekerheid over een ander vak?
  • Of is het nodig om even alles op alles te zetten omdat je achterloopt met de lesstof?

Dan is bijles bij Lyceo de oplossing.

Waar kun je terecht voor bijles in Bergen op Zoom?

Kom jij uit de omgeving Bergen op Zoom West, Noord, Oost, Buitengebied West, Halsteren, Lepelstraat of Centrum en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op een zelfstandige vestiging in Bergen op Zoom aan de Wassenaarstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen MollerJuvenaar, RSG ‘t Rijks, ZuidwestHoek College, Curio Pomona, Curio Steenspil en het Kwadrant.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk door bijles?

Tijdens de één-op-één begeleiding staat jouw kennis centraal. Onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders zijn er om vakinhoudelijke ondersteuning te bieden in de breedste zin van het woord. Samen nemen jullie de opdrachten en leerstof door. Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vakinhoudelijke vragen. Daarnaast geven de bijles-begeleiders allerlei handige tips en tricks.

Met bijles van Lyceo in Bergen op Zoom wordt biologie, natuurkunde, Frans of maatschappijleer weer leuk!

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Bergen op Zoom?

Iedereen kan tegen problemen aanlopen met een bepaald vak. Door onze bijles krijg je weer grip op de stof. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Daarnaast ben je bij ons niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen. Jij kiest namelijk zelf samen met je begeleider een geschikt moment.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen?

Kan jouw kind naast zijn of haar lessen van school wel een extra steuntje in de rug gebruiken voor een specifiek vak? Via Lyceo kan hij of zij, waar hij of zij ook woont, flexibel online bijles volgen. Tijdens online bijles leren we je kind zelfstandig en gestructureerd te werken waardoor de resultaten verbeteren.