Vraag een informatiepakket aan

Bijles Culemborg

Heb jij behoefte aan extra uitleg over de stof die je bij natuurkunde krijgt? Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je economie huiswerk? Vind je het fijn als iemand jou de grammatica van een van de talen nogmaals uitlegt? Bijles van Lyceo in Culemborg is dan de oplossing. 

Voor wie is bijles?

Onze bijlessen zijn er voor alle leerlingen van elk niveau die:

  • Moeite hebben met één of meerder vakken
  • Een leerachterstand hebben opgelopen
  • Onzeker zijn over hun eigen kunnen
  • Behoefte hebben aan persoonlijke uitleg

Tijdens de bijlessen staat persoonlijke aandacht voorop. De bijlessen zijn flexibel in te plannen bij jou op school, op een van onze eigen locaties óf online. Je hebt een vaste bijles-begeleider, zodat je elkaar goed leert kennen en deze jou zo goed mogelijk kan helpen. 

Waar vind je bijles in de regio van Culemborg? 

Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in de omgeving van Culemborg. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Culemborg waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd een manier waarop je het moeilijke vak weer leuk kunt maken. 

Zo ook als je uit de buurt Hoge Prijs, Molenzicht, Terwijde of Voorkoop komt. Woon je net buiten Culemborg zoals in Beusichem, Schoonrewoerd, Geldermalsen, Vianen, Houten of Tiel? Ook dan kun je bij ons terecht. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...