Vraag een informatiepakket aan

Bijles Druten

Zoek jij bijles in Druten?

Bijles helpt je de inhoud van een bepaald vak (beter) te begrijpen. Tijdens elke bijlessessie worden eerdere lessen bekeken en wordt een nieuw dagschema gemaakt. De “Demonstratie, samen, doe-het-zelf” methode werkt met nieuw materiaal tot de lesstof onder de knie is. Indien nodig krijg je opdrachten mee naar huis.

Waar vind je bijles in Druten?

Kom jij uit de omgeving Druten Zuid, Bouwing, Deest, Afferden, Puiflijk, Horssen of Molenhoek en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Pax Christi College, vlakbij het centrum van Druten. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Druten. Deze locatie is gevestigd aan de Goudmijnhof in Oss. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de Kom school die bij ons bijles komen volgen.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Druten?

De student-begeleiders van Lyceo doorlopen een streng selectieproces en een uitgebreid intern opleidingsprogramma. Begeleiders inspireren, motiveren en geven vertrouwen. En dat is precies wat we onze studenten willen meegeven.

Kies het juiste moment in plaats van gebonden te zijn aan een vaste dag of tijd. Bijles is mogelijk op een van onze locaties of online.

Welke vakken?

Je krijgt één-op-één begeleiding van een vaste, ervaren begeleider die de kennis in huis heeft van het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Alle vakken staan hieronder genoemd.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Bijles kan heel effectief zijn om je zwakke vakken te verbeteren en kan heel nuttig zijn bij de voorbereiding op toetsweken en schoolexamens tijdens examenjaren. Bijles op locatie niet geschikt voor jou? Kijk dan eens op onze online bijles pagina.