Vraag een informatiepakket aan

Bijles Duiven

Zoek jij bijles in Duiven?

Bijles helpt je de stof over het onderwerp beter te begrijpen. Elke bijles blik je kort terug op de vorige les en maak je een nieuw plan voor de dag. In een bijles les demonstreert de begeleider je eerst, dan doe je het samen en daarna probeer je het dan zelf. Zo vergroot je je kennis én zelfvertrouwen.

Waar vind je bijles in Duiven?

Kom jij uit de omgeving Duiven Bedrijventerrein, Buitengebied, Noord, Zuid, Loo of Groessen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in verschillende scholen in Duiven. Je vindt onze schoollocaties in het Candea College locatie Eltensestraat en Saturnus. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Duiven. Deze locatie is gevestigd aan de Izaak Evertslaan in Arnhem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Duiven?

Lyceo-begeleiders volgen een streng selectieproces en een uitgebreid intern trainingsprogramma. Jouw begeleider wilt je inspireren, motiveren en helpen vertrouwen op te bouwen.

We zijn niet gebonden aan een vaste dag of tijd en bepalen samen met onze begeleiders een geschikt tijdstip. De begeleiding vindt plaats op een van onze locaties of online.

Vakken waarin Lyceo bijles geeft:

Je krijgt persoonlijke begeleiding van een vaste begeleider die de kennis heeft van het vak. Lyceo biedt bijles aan voor de volgende vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Bijles vanuit je huis?

Online bijles is beschikbaar voor alle onderwijsstijlen, vakken en niveaus. Via Lyceo kun je overal waar je woont deelnemen aan flexibele online bijles. Klik hier voor meer informatie.