Bijles Heerde

Zoek jij bijles in Heerde?

Heb jij moeite met de grammatica bij Engels? Kan je wat extra uitleg gebruiken bij scheikunde of wil je dat iemand met je meekijkt bij het maken van de opdrachten van economie? Dan is bijles de oplossing. Een bijlessessie kan worden geregeld met een begeleider bij jou op locatie of online. Gedurende de begeleidingssessies kun je vragen stellen en oefenen met opdrachten. Ouders kunnen de voortgang volgen en nieuwe datums bevestigen via het leerlingvolgsysteem.

Waar vind je bijles in Heerde?

Kom jij uit de omgeving Heerde, Wapenveld, Noord en Hoorn, Zuid, Veessen of Lage land en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie De Noordgouw. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Heerde. Deze locatie is gevestigd aan de Drijbersingel in Zwolle. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Heerde?

Onze gemotiveerde studentbegeleiders helpen je om je cijfers te verbeteren. Onze op wetenschap gebaseerde leermethoden zorgen ervoor dat je bij ons in goede handen bent. Eerst legt de begeleider het uit, daarna doe je het samen, zodat je het vervolgens helemaal alleen kan. Daarnaast is het behouden van een gezonde levensstijl ook belangrijk. Zonder voldoende ontspanning krijg je geen goede resultaten.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Of je nu op zoek bent naar bijles in Engels, economie, natuurkunde of geschiedenis, je vindt het allemaal bij Lyceo. Klik op het betreffende onderwerp voor meer informatie.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik volg huiswerkbegeleiding in het Christelijk College de Noordgouw. Ik vind het een fijne plek om te leren, want het is altijd wel rustig en ik word er ook overhoord als ik dat wil en nodig heb!

Nick Steenbergen (3 MAVO)

“Ik volg huiswerkbegeleiding in het Christelijk College de Noordgouw. Lyceo heeft mij heel goed geholpen, omdat ik van 6 naar 2 tekorten ben gegaan in een korte periode!”

Tim (2 HAVO)

Online bijles krijgen?

Online bijles is ook mogelijk met een bijlesdocent. Ouders kunnen de voortgang van online bijles volgen via ons leerlingvolgsysteem. Voor meer informatie over online bijles, klik hier.