Vraag een informatiepakket aan

Bijles Heerhugowaard

Zoek jij bijles in Heerhugowaard?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Dus ook in Heerhugowaard. Leerlingen krijgen één-op-één begeleiding voor de stof waar zij moeite mee hebben. Heb jij moeite met een bepaald vak, heb jij een achterstand opgelopen of wil je één-op-één jouw vragen kunnen stellen? Dan is bijles misschien wel iets voor jou!

Waar vind je bijles in Heerhugowaard?

Kom jij uit de omgeving Heerhugowaard Oostertocht, Huygenhoek, Zuidwijk, Edelstenenwijk, Rivierenwijk, Butterhuizen, Bomenbuurt of Molenwijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Trinitas College Han Fortmann in de Schilderswijk buurt.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Heerhugowaard?

Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. Je ontvangt professionele ondersteuning van een van de begeleiders. Samen werk je aan een plan van aanpak die speciaal naar jouw behoeften is aangepast. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jou het beste uitkomt.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze speciale bijles pagina.

De vakken waar Lyceo bijles in geeft

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals Nederlands, Scheikunde of Bedrijfseconomie. In welke vakken geeft Lyceo allemaal bijles? Dat staat hier onder. Wil je meer weten? Klik dan op het desbetreffende vak.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles?

Ook worden bijlessen online aangeboden. Dit is flexibel in te plannen naast eigen lessen, ook in de avonduren. Alle informatie over online bijles staat op de speciale pagina hiervoor.