Vraag een informatiepakket aan

Bijles Kampen

Zoek jij bijles in Kampen?

Bijles kan je helpen materiaal over een onderwerp beter te begrijpen. Tijdens elke bijles wordt een terugblik op de vorige les en een nieuw plan voor de dag gemaakt. In de bijles wordt alles eerst voorgedaan, daarna doe je het samen met je begeleider en vervolgens probeer je het zelf. Samen werk je aan nieuw materiaal totdat je het onder de knie hebt. Je krijgt indien nodig huiswerk mee naar huis.

Waar vind je bijles in Kampen?

Kom jij uit de omgeving Kampen, Cellesbroek, IJsselmuiden, Binnenstad, Losselanden, Flevowijk, Brunnepe of De Maten en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Ichthus College. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Kampen. Deze locatie is gevestigd aan de Drijbersingel in Zwolle. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Almere College en SGM Pieter Zandt die bijles bij ons volgen.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Kampen?

De bijlesdocenten van Lyceo volgen een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma. De begeleiders willen je inspireren, motiveren en je helpen vertrouwen op te bouwen.

Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, jij bepaald samen met je begeleider een passend moment. Bijlessen vinden plaats op een van onze locaties of online.

Vakken geschikt voor bijles

Je krijgt persoonlijke begeleiding van een vaste begeleider die de kennis heeft van het vak. Lyceo biedt bijles aan voor de volgende vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Bijles vanuit je huis online

Online bijles is beschikbaar voor alle lesmethodes, vakken & elk niveau. Via Lyceo kun je, waar je ook woont, flexibel online bijles volgen. Klik hier voor meer informatie.