Vraag een informatiepakket aan

Bijles Kesteren

Zoek jij bijles in Kesteren?

In bijlessessies helpt een ervaren bijlesdocent je de leerstof beter te begrijpen en aan te pakken. Je kunt samen dingen opfrissen of vragen naar nieuwe stof. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen. Lyceo biedt bijles op verschillende locaties in het land, daarnaast is er ook een mogelijkheid om thuis bijles te volgen. Zie de informatie onder het kopje ‘bijles online’.

Waar vind je bijles in Kesteren?

Kom jij uit de omgeving Kesteren uit de gemeente Neder-Betuwe en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Pantarijn. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving in Kesteren. Deze locatie is gevestigd aan de Goudmijnhof in Oss. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Yuverta VMBO en het groene lyceum en Van Lodenstein College die bijles bij ons volgen. Volg je liever bijles vanuit huis? Dat kan ook met onze online bijles.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Kesteren?

Een bijlesdocent ondersteunt je met individuele begeleiding. Lyceo werkt op basis van de Lyceo Leren Leren Methode©. De methode bestaat uit vier vaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Terwijl je in je eigen tempo door het materiaal gaat, krijg je alle antwoorden op jouw specifieke vragen.

Het doel is om het vertrouwen en de kennis te vergroten, achterstanden te dichten en de resultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Bekijk dan onze speciale bijles pagina.

Wij geven bijles in:

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals Engels, Natuurkunde of Geschiedenis. In welke vakken geeft Lyceo allemaal bijles? Klik op de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Via Lyceo kun je, waar je ook woont, flexibel online bijles volgen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat onze online bijlessen even goed worden beoordeeld als bijles op locatie! Je kunt direct aan de slag en ziet snel resultaat, ook in de schoolvakanties. Online bijles is beschikbaar voor alle niveau’s en vakken.

Alle informatie over onze online bijlessen staat ook op de speciale pagina hiervoor.