Bijles Zoetermeer

Zoek jij bijles in Zoetermeer?

Bijlessen zijn er om je te helpen de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ze geven je de kans om vragen te stellen aan een ervaren persoonlijke begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is, wat het een stuk makkelijker maakt om beter te presteren en hogere cijfers te behalen. Dus als je moeite hebt om de lesstof te begrijpen of als je gewoon wat extra hulp wilt bij het leren, dan zijn bijlessen de oplossing.

Waar vind je bijles in Zoetermeer?

Kom jij uit de omgeving Zoetermeer Centrum, Buytenwegh De Leyens, Meerzicht, Noordhove-Seghwaert. Oosterheem of Rokkeveen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Picasso Lyceum in de Rokkeveen buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Zoetermeer. Deze locatie is gevestigd aan de Damlaan in Leidschendam. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen op onze zelfstandige vestiging in Leidschendam leerlingen van onder andere het Oranje Nassau College, Erasmuscollege, Pleysiercollege en het Alfrink College om bijles te volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Zoetermeer?

Een bijlesdocent biedt individuele begeleiding om je te ondersteunen. Deze begeleiding is gebaseerd op de Lyceo Leren Leren Methode©, die bestaat uit vier vaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Terwijl je op je eigen tempo door het materiaal gaat, krijg je antwoorden op je specifieke vragen.

In welke vakken kan ik bijles volgen?

Voor bijna alle vakken zijn bijlessen beschikbaar. Klik op de namen hieronder voor meer informatie over het vak waar je naar op zoek bent.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Liever vanuit huis bijles?

Ook dat kan bij Lyceo. Het enige wat jouw zoon of dochter nodig heeft voor online bijlessen is een computer/laptop met internetverbinding, een webcam en een microfoon. Klik hier voor meer informatie.