Huiswerkbegeleiding Grootebroek

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Grootebroek?

Tijdens onze huiswerkbegeleiding in Grootebroek staat persoonlijke, actieve begeleiding voorop. Wij gaan uit van wat jij al kunt en werken daarna verder aan het verbeteren van je leervaardigheden. Iets waar je de rest van je leven plezier van hebt!

Meer weten over persoonlijke studiebegeleiding bij Lyceo?

  • Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt?
  • Of hoe onze persoonlijke begeleiding werkt?
  • Wat alle voordelen zijn van onze studiebegeleiding?
  • Of juist meer over onze eigen methode Lyceo Leren Leren, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren? 

Bekijk dan onze speciale pagina over huiswerkbegeleiding. Tijdens de studiebegeleiding zorgen wij voor een vertrouwde, ontspannen sfeer zodat leerlingen in alle rust bij ons aan de slag kunnen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Grootebroek en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Grootebroek en omgeving. Daarnaast hebben wij een aantal eigen locaties in de regio waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt! Woon jij niet in Grootebroek maar in Hoorn, Lutjebroek, Enkhuizen, Broekerhaven, Bovenkarspel, Venhuizen of Westeinde? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.