Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Eindhoven

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Eindhoven?

Persoonlijke studiebegeleiding in Eindhoven

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Eindhoven om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen. 

Je kunt in Eindhoven en omgeving terecht bij Lyceo voor huiswerkbegeleiding 

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van biologie tot aan Duits naar economie. Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Persoonlijke aanpak van Lyceo

Wij zorgen voor een rustige, vertrouwde omgeving zodat jij in kleine groepjes, onder begeleiding van een van onze begeleiders, aan de slag kunt gaan. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Eindhoven en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Eindhoven. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Eindhoven waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Wij zijn te vinden in Erp, Halve Maan, Ontginning, Blixembosch, Achtste barrier, Achtste molen, Oud Tongelre, Nieuwe acht, Meerhoven en Kortonjo. Woon jij net buiten Einhoven? Zoals in Helmond, Best, Son, Veldhoven, Waalre, Valkenswaarde, Heeze, Geldrop, Nuenen, Mierlo of Brandevoort? Ook dan kan jij bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Let op, misschien is onze locatie in Deurne dan wel dichterbij voor jou. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaringen van ouders en leerlingen

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.