Huiswerkbegeleiding Eindhoven

Huiswerkbegeleiding volgen in Eindhoven? Wil je graag ondersteuning bij het plannen en maken van je huiswerk? Heb je extra hulp en uitleg bij verschillende vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is een slimme oplossing! Lyceo biedt ook huiswerkbegeleiding in Eindhoven. Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen. We helpen je met je vragen, controleren je maakwerk en staan klaar om je leerwerk te overhoren.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Eindhoven we huiswerkbegeleiding aanbieden.

Huiswerkbegeleiding Eindhoven

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen in de week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Eindhoven Montessori College
  Huiswerkbegeleiding is meer dan alleen het maken van je huiswerk. Naast vakinhoudelijke begeleiding werken we ook aan plannen, structuren en studievaardigheden. Hoe pak ik mijn maak- en leerwerk aan? En hoe leer en werk ik effectief? Het hoofddoel van huiswerkbegeleiding is het verbeteren van schoolprestaties en het vergroten van de zelfstandigheid. Daarnaast werken we ook aan individuele doelen van de leerlingen. Ieder op zijn eigen manier en tempo, dat is waar het bij ons om draait.

  Bij ons kun je elke schoolmiddag terecht voor huiswerkbegeleiding waarin we aan de slag gaan met de dingen die jij moeilijk vindt. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in een rustige ruimte waar iedere leerling aan zijn eigen taken werkt. Onze begeleiders en vestigingscoördinator staan voor je klaar om te helpen met vragen, uitleg te geven en leerwerk te overhoren.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding CSB Den Bosch Maaslandstraat
  Leerlingen komen een aantal middagen in de week na schooltijd bij ons. We hebben een zeer ervaren team dat iedere dag klaarstaat om je te helpen. We hebben 1 begeleider per 7 leerlingen, wat betekent dat we veel tijd hebben voor plannen, studievaardigheden, overhoringen en het beantwoorden van je vragen. Samen met jou creëren we aan het begin van de dag meteen overzicht door het maken van een planning. We helpen je vervolgens om je werk volgens deze planning af te krijgen. Verder zorgen we ervoor dat er iedere dag voldoende begeleiders vanuit diverse vakgebieden aanwezig zijn, zodat je al je vragen kunt stellen. Persoonlijke aandacht en het opdoen van succeservaringen staan bij ons centraal. We werken daarbij met persoonlijke leerdoelen, zodat je stapsgewijs tot betere resultaten kunt komen en weer naar zelfstandigheid kunt werken. Door ons eigen leerlingvolgsysteem, evaluatiegesprekjes en tussentijds contact, houden we ook de ouders uitvoerig op de hoogte.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Waalwijk Dr. Mollercollege
  Wil je graag huiswerk maken op een rustige plek met begeleiders die jou kunnen ondersteunen op allerlei gebieden? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding maak en leer je je huiswerk. Samen met je begeleider maak je een planning wat je die dag en de rest van de week gaat doen en ook hóe je het gaat doen, dus we leren je ook hoe je hebt beste kan leren. Naast studievaardigheden kunnen we je ook vakinhoudelijk helpen en overhoren we de leerstof.
  De huiswerkbegeleiding van Lyceo is persoonlijk. We volgen je en helpen je om het overzicht te behouden. In het kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak en stellen we samen doelen op voor de komende tijd. Er is regelmatig contact met zowel ouders als mentor om de voortgang te bespreken en het plan eventueel bij te stellen. Iedereen werkt namelijk in een ander tempo en leert op zijn eigen manier. Met het team van enthousiaste begeleiders staan wij voor je klaar, zodat jij straks zelfstandig en met meer zelfvertrouwen je schoolcarrière vervolgt!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Waalwijk Willem van Oranje College Waalwijk
  Vind je het fijn om geholpen te worden met je huiswerk, om vragen te stellen als je er niet uitkomt en om te leren in een rustige omgeving? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou! Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen op vakinhoudelijk gebied, maar ook op het gebied van studievaardigheden zoals leren leren en plannen. Bij Lyceo bieden we jou de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.
  Huiswerkbegeleiding van Lyceo is meer dan alleen het maken- en leren van je huiswerk. We kijken ook naar de meest effectieve manier van leren, die bij jou past. Tijdens een kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak, dat helemaal op jou gericht is. Tussentijds zijn er regelmatig contactmomenten met de ouders, zodat dit plan bijgesteld kan worden naar wat jij op dat moment nodig hebt. Iedere leerling is anders, werkt in een ander tempo en leert op zijn eigen manier. Met het team van enthousiaste begeleiders staan wij voor je klaar, zodat jij straks zelfstandig en met meer zelfvertrouwen je schoolcarrière vervolgt!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Huiswerkbegeleiding in Eindhoven

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook thuis bekijken.

Huiswerkbegeleiding Eindhoven: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat je jouw ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, en kun je alle vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefenen je samen met onze begeleiders het leerwerk. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in EIndhoven aanwezig om tot goede resultaten te komen.

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.