Huiswerkbegeleiding Geldrop

Zoek jij huiswerkbegeleiding in de omgeving van Geldrop?

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Geldrop om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in de omgeving van Geldrop? 

Kom jij uit de omgeving Geldrop Centrum, Akert, Braakhuizen, Coevering, Genoenhuis, Gijzenrooi, Skandia of Zesgehuchten en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Carolus Borremeus College in Helmond.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding van Lyceo?

Voordat de begeleiding begint, ontmoeten we alle betrokkenen en bespreken we de verwachtingen. Ook doe je de Lyceo Studievaardigheids- en Motivatietest. Denk aan huidig ​​leervermogen, mate van intrinsieke en extrinsieke motivatie en prestatiegerichtheid. Daarna maken we een persoonlijk actieplan. Advies kan bij een vestiging bij jou in de buurt gegeven worden, maar ook online. Vul dan het formulier in. Wij zullen er op terugkomen.

Welke voordelen zitten er aan huiswerkbegeleiding?

Lyceo Leren Leren© is de contentbasis van Lyceo’s diensten. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met een universiteit. Net als onze Leervermogen- en Motivatietest weet u precies aan welke leervaardigheden u kunt werken en wat uw kind motiveert.