Huiswerkbegeleiding Heerlen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Heerlen?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Heerlen halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Heerlen?

Kom jij uit de omgeving Heerlen Centrum, Zuid, Heerlerheide of Hoensbroek en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Bernardinus College in de Aarveld-Bekkerveld buurt en dichtbij het centrum van Heerlen.

Wat is huiswerkbegeleiding? 

Zorgeloze schooldagen zijn niet altijd vanzelfsprekend. Uw kind heeft mogelijk extra hulp nodig bij het plannen en maken van huiswerk. Daarom zijn we hier om positieve begeleiding en actieve aandacht voor individuele leerlingen te bieden. Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te slagen op school óf om hun zelfvertrouwen weer terug te krijgen.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders voor de leerlingen klaar. We kiezen bewust voor onze studenten. Omdat ze dichter bij de perceptie van de student van de wereld staan. Onze begeleiders inspireert, motiveert en wekt vertrouwen. En dat is precies wat we onze leerlingen willen meegeven.

Ervaringen van leerlingen

“Huiswerkbegeleiding is goed. Fijn om er te zijn. Er is ook veel gezelligheid met de andere leerlingen. Ik geef de begeleiding 4,5 ster”

Leerling huiswerkbegeleiding

“Huiswerkbegeleiding helpt wel. Het is fijn om samen te leren met andere leerlingen.”

Leerling huiswerkbegeleiding