Huiswerkbegeleiding Zaandam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Zaandam?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Zaandam of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Onze persoonlijke studiebegeleiding is dan de ideale oplossing. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zaandam en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Zaandam Centrum, Westerwatering, Poelenburg, Rosmolenbuurt, Wormerveel, Westerkoog, Kalf of Burgemeestersbuurt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie St. Michaël College, dichtbij de Zaanse Schans. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Zaandam. Deze locatie is gevestigd op de Van Baerlestraat in Amsterdam. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Dus ook als je op het Zaanlands Lyceum, Compaen VMBO, Zuiderzee college, Dynamica Onderwijs, Blaise Pascal College, VMBO Pascal Zuid en Praktijkschool de Faam zit, kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding? 

Tijdens huiswerkbegeleiding kan je kind werken aan schoolwerk en leren voor toetsen. We bieden een fijne omgeving waarin je kind zich goed kan concentreren. Je kind start met minimaal een aantal middagen huiswerkbegeleiding. In overleg kunnen we afbouwen naarmate uw kind zelfstandiger kan werken. In sommige gevallen is het in overleg mogelijk om te beginnen met twee dagen huiswerkbegeleiding. Zo krijgt jouw kind de ondersteuning die nodig is om beter te leren en te studeren.

Wat zijn de pluspunten van huiswerkbegeleiding bij Lyceo? 

Lyceo Leren Leren© is de basis van onze dienstverlening. Deze doeltreffende methode is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit en biedt een bewezen effectief leerplan. Samen met de studievaardigheden- en motivatietest kunnen we precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt moet worden en hebben we inzicht in wat jouw kind motiveert. Zo kunnen we op maat gemaakte begeleiding aanbieden om je kind te helpen bij het leren en studeren.