Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Zaandam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Zaandam?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Zaandam of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Onze persoonlijke studiebegeleiding is dan de ideale oplossing. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zaandam en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Zaandam Centrum, Westerwatering, Poelenburg, Rosmolenbuurt, Wormerveel, Westerkoog, Kalf of Burgemeestersbuurt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie St. Michaël College, dichtbij de Zaanse Schans. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Zaandam. Deze locatie is gevestigd op de Van Baerlestraat in Amsterdam. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Dus ook als je op het Zaanlands Lyceum, Compaen VMBO, Zuiderzee college, Dynamica Onderwijs, Blaise Pascal College, VMBO Pascal Zuid en Praktijkschool de Faam zit.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo

In een kleine groep ga jij aan de slag met je leer- en maakwerk van die week. Wij zorgen voor een rustige, vertrouwde omgeving. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met Tilburg University ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de perfecte begeleiding op maat aanbieden.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.
  • Je krijgt persoonlijke aandacht.