Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Zaandam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Zaandam?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Zaandam of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Onze persoonlijke studiebegeleiding is dan de ideale oplossing. 

Persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo

In een kleine groep ga jij aan de slag met je leer- en maakwerk van die week. Wij zorgen voor een rustige, vertrouwde omgeving. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met Tilburg University ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de perfecte begeleiding op maat aanbieden.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.
  • Je krijgt persoonlijke aandacht. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zaandam en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Zaandam en omgeving. Daarbij hebben wij een aantal eigen locaties in de regio van Zaandam waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt! Zo ook als je uit de Rooswijk of Rooswijk-Noord buurt komt. Woon jij niet in Zaandam maar in Assendelft, Wormer of Wormerveer? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland