Utrecht

Onze Lyceo vestigingen in Utrecht en omgeving

Huiswerkbegeleiding in Utrecht

Plannen kan lastig zijn en ook leren gaat niet altijd vanzelf. Gelukkig kan je bij Lyceo terecht voor huiswerkbegeleiding. Je wordt actief en persoonlijke begeleid en gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Je kan terecht op onze vestiging op de Kromme Nieuwegracht in het centrum van Utrecht, vlak bij de Drift of op scholen in de omgeving van Utrecht voor onze begeleiding. Daar vind je een rustige plek om geconcentreerd te werken met alle hulp in de buurt.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt, de voordelen van huiswerkbegeleiding, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Bijles in Utrecht

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. Tijdens de bijles wordt gekeken wat jouw kennisniveau is. Want dat wordt het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode? Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Examentraining in Utrecht

Het examenjaar is ontzettend spannend. Tijdens een examentraining van Lyceo worden leerlingen in kleine groepen door jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. Ook in de Domstad bieden we examentrainingen aan. Je kan terecht op onze eigen vestiging op de Kromme Nieuwegracht in Utrecht  en ook op andere locaties bieden we onze examentrainingen aan.

Meer weten? Lees meer op onze uitgebreide pagina over examentrainingen of bekijk de mogelijkheden voor een examentraining in Utrecht.