Lyceo Waalwijk – Dr. Mollercollege

Waalwijk Dr. Mollercollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles is te vinden op Dr. Mollercollege in Waalwijk, Olympiaweg 8b. Doordat wij in deze school gevestigd zijn, kunnen wij snel en direct contact opnemen met je docenten, mentoren en onderwijsondersteunend personeel. Op deze manier kunnen wij je zo goed mogelijk begeleiden. Wij bieden de rustige en sfeervolle omgeving waarin je met een gerust hart je huiswerk maakt. Hierdoor voel je je snel thuis en wordt het maken en leren van huiswerk een stuk fijner. We zijn open van maandag tot en met vrijdag, van 14.00 tot 17.30 uur. Direct na schooltijd kun je bij ons terecht met je huiswerk en al je vragen, zodat je je thuis kan ontspannen.

Jedidjah Arentsen

Vestigingscoördinator

Sinds maart 2021 ben ik, Jedidjah Arentsen, de vestigingscoördinator op het Willem van Oranje College en op het Dr. Mollercollege. Ik heb Italiaanse Taal & Cultuur gestudeerd en daarna heb ik de master Interculturele communicatie behaald. Hierdoor kan ik leerlingen vooral goed helpen met hun talen en ook leerlingen die Nederlands niet als moedertaal hebben, kan ik goed begeleiden als ze een taalbarrière ervaren. Bij ons op de vestigingen werken we met begeleiders die bijna allemaal meerdere jaren aan de slag zijn op de school. Hierdoor kunnen ze goed een band opbouwen met de leerlingen.

 • Lyceo Waalwijk – Dr. Mollercollege
 • Olympiaweg 8 b
 • 5143NA Waalwijk
 • Jedidjah Arentsen
 • Vestigingscoördinator
+31657779316

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Waalwijk

Wij werken met een team van ervaren en enthousiaste begeleiders. Deze begeleiders staan altijd klaar om je te helpen met het beantwoorden van vragen, moeilijke vakken, het oefenen met studievaardigheden en het maken van een planning. Ook bieden zij een luisterend oor en maken altijd een praatje in de pauze. Elke begeleider heeft zijn eigen specialiteit en vakgebied, zodat je ook met vakinhoudelijke vragen bij ze terecht kan. Het team wordt aangestuurd door vestigingscoördinator Dirk, samen zorgen zij voor de beste begeleiding.

De diensten die wij op deze school aanbieden zijn huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en het Lyceo examenjaar. Het Lyceo examenjaar is een speciaal op maat gemaakt pakket voor examenleerlingen. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op via telefoon of e-mail.

Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent ook van harte welkom om eens een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Openingstijden

 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Waalwijk kan je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Wil je graag huiswerk maken op een rustige plek met begeleiders die jou kunnen ondersteunen op allerlei gebieden? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding maak en leer je je huiswerk. Samen met je begeleider maak je een planning wat je die dag en de rest van de week gaat doen en ook hóe je het gaat doen, dus we leren je ook hoe je hebt beste kan leren. Naast studievaardigheden kunnen we je ook vakinhoudelijk helpen en overhoren we de leerstof.
  De huiswerkbegeleiding van Lyceo is persoonlijk. We volgen je en helpen je om het overzicht te behouden. In het kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak en stellen we samen doelen op voor de komende tijd. Er is regelmatig contact met zowel ouders als mentor om de voortgang te bespreken en het plan eventueel bij te stellen. Iedereen werkt namelijk in een ander tempo en leert op zijn eigen manier. Met het team van enthousiaste begeleiders staan wij voor je klaar, zodat jij straks zelfstandig en met meer zelfvertrouwen je schoolcarrière vervolgt!

  Bijles

  Vind je een bepaald vak extra lastig? Of wil je graag een hoog cijfer halen voor een vak? Dan is bijles wat voor jou! Je maakt samen met je begeleider een persoonlijk plan waarin je vaststelt waar jullie samen aan gaan werken. Tijdens de bijles krijg je één-op-één alle uitleg die je nodig hebt en antwoord op al je vragen. Je zit altijd samen in een aparte ruimte, waardoor er echt diep op de stof in kan worden gegaan en specifiek gewerkt kan worden aan persoonlijke doelen. We werken met strippenkaarten van 5 keer of 10 keer. Elke strip staat voor één klokuur bijles. Je kunt je strippenkaart ook inzetten voor meerdere vakken en hij is 12 maanden geldig.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie