Lyceo Waalwijk – Dr. Mollercollege

Waalwijk Dr. Mollercollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles is te vinden op Dr. Mollercollege in Waalwijk, Olympiaweg 8b. Doordat wij in deze school gevestigd zijn, kunnen wij snel en direct contact opnemen met je docenten, mentoren en onderwijsondersteunend personeel. Op deze manier kunnen wij je zo goed mogelijk begeleiden. Wij bieden de rustige en sfeervolle omgeving waarin je met een gerust hart je huiswerk maakt. Hierdoor voel je je snel thuis en wordt het maken en leren van huiswerk een stuk fijner. We zijn open van maandag tot en met vrijdag, van 14.00 tot 17.30 uur. Direct na schooltijd kun je bij ons terecht met je huiswerk en al je vragen, zodat je je thuis kan ontspannen.

Vestigingscoördinator

Mijn naam is niek Schellekens en ik ben vestigingscoördinator bij beide locaties van Lyceo in Waalwijk.

 • Lyceo Waalwijk – Dr. Mollercollege
 • Olympiaweg 8 b
 • 5143NA Waalwijk
 • Jedidjah Arentsen
+31657779316

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Waalwijk

Wij werken met een team van ervaren en enthousiaste begeleiders. Deze begeleiders staan altijd klaar om je te helpen met het beantwoorden van vragen, moeilijke vakken, het oefenen met studievaardigheden en het maken van een planning. Ook bieden zij een luisterend oor en maken altijd een praatje in de pauze. Elke begeleider heeft zijn eigen specialiteit en vakgebied, zodat je ook met vakinhoudelijke vragen bij ze terecht kan. Het team wordt aangestuurd door vestigingscoördinator Dirk, samen zorgen zij voor de beste begeleiding.

De diensten die wij op deze school aanbieden zijn huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en het Lyceo examenjaar. Het Lyceo examenjaar is een speciaal op maat gemaakt pakket voor examenleerlingen. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op via telefoon of e-mail.

Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent ook van harte welkom om eens een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Openingstijden

 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Waalwijk kan je terecht voor:

  Bijles

  Vind je een bepaald vak extra lastig? Of wil je graag een hoog cijfer halen voor een vak? Dan is bijles wat voor jou! Je maakt samen met je begeleider een persoonlijk plan waarin je vaststelt waar jullie samen aan gaan werken. Tijdens de bijles krijg je één-op-één alle uitleg die je nodig hebt en antwoord op al je vragen. Je zit altijd samen in een aparte ruimte, waardoor er echt diep op de stof in kan worden gegaan en specifiek gewerkt kan worden aan persoonlijke doelen. We werken met strippenkaarten van 5 keer of 10 keer. Elke strip staat voor één klokuur bijles. Je kunt je strippenkaart ook inzetten voor meerdere vakken en hij is 12 maanden geldig.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie