Huiswerkbegeleiding Oldenzaal

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Oldenzaal?

Kan jij een stok achter de deur gebruiken tijdens het maken van je huiswerk? Of ben je op zoek naar een rustige omgeving om aan de slag te gaan met je leer- of maakwerk? Huiswerkbegeleiding bij Lyceo is dan de perfecte oplossing. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Oldenzaal krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Waar kan ik in Oldenzaal en omgeving terecht?

Kom je uit Oldenzaal of omgeving, zoals Weerselo, Rossum, De Lutte of Losser en ben je op zoek naar extra begeleiding in het maken van je huiswerk en het leren voor toetsen? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties in Oldenzaal en omgeving. Je vindt ons in Oldenzaal met onze zelfstandige locatie op de Nieuwstraat. Hier zijn leerlingen van alle scholen welkom, zoals bijvoorbeeld het Twents Carmel College.

Verdere zelfstandige locaties in de buurt zijn gevestigd in Hengelo op het Burgemeester Jansenplein en in Enschede op de Maarten Harpertsz Tromplaan. Op onze zelfstandige locaties komen onze leerlingen van de scholen Avila College, Lyceum de Grundel, Bataafs Lyceum, Assink Lyceum, Bonhoeffer College en Het Stedelijk Zwering. In Enschede zitten we ook op de schoollocatie Stedelijk Lyceum Kottenpark.

Hoe gaat het er aan toe tijdens huiswerkbegeleiding?

Wanneer je op zoek bent naar ondersteuning bij het maken en plannen van huiswerk, is huiswerkbegeleiding een optie. Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je aan je huiswerk en leer je voor je opkomende toetsen. Je kan vragen stellen en overhoord worden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Er zitten veel voordelen aan huiswerkbegeleiding;

  • Je kan huiswerk makkelijker plannen,
  • Je hebt huiswerk op tijd af,
  • Je hebt meer vrije tijd,
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen,
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.