Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Rhenen

Huiswerkbegeleiding in Rhenen en omgeving

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Rhenen huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Rhenen en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Rhenen, Elst, Noord, Oost, Elst Centrum, West, Hoog of Achterberg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Pantarijn, dichtbij het centrum van Rhenen. Onze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij beter leren plannen?
  • Kan je juist wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van natuurkunde tot aan maatschappijleer naar Frans. Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Meer informatie? Bekijk dan onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Rhenen?

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de begeleiding aanbieden die het beste bij jou past.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Huiswerkbegeleiding is fijn om te hebben. als je iets niet snapt kan je je vinger opsteken en komt er gelijk hulp aan. het is ook leuk omdat je dan geen huiswerk thuis hoeft te maken. je werkt bij huiswerk begeleiding serieus en er word ook af en toe een grapje gemaakt. ik raad huiswerk begeleiding zeker aan.

Farah (leerling huiswerkbegeleiding)

Door de inzet van Lyceo, wordt het voor onze zoon duidelijk hoeveel er van hem en zijn schoolwerk verwacht wordt. Daarnaast werkt het goed dat we een samenvatting krijgen hoe onze zoon gewerkt heeft. Mocht er thuis nog wat moeten kunnen wij dit met onze zoon verder oppakken.

Jesper Wiese (ouder van leerling met huiswerkbegeleiding)