Huiswerkbegeleiding Rhenen

Huiswerkbegeleiding in Rhenen en omgeving

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Rhenen huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Rhenen en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Rhenen, Elst, Noord, Oost, Elst Centrum, West, Hoog of Achterberg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Pantarijn, dichtbij het centrum van Rhenen. Onze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wat kan je verwachten van huiswerkbegeleiding?

Ben jij op zoek naar extra structuur en hulp? Huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen kan helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Tijdens de begeleiding kan je vragen stellen over de lesstof en we controleren of het leerwerk goed wordt beheerst. We richten ons ook op het verbeteren van studievaardigheden. Als je wat extra ondersteuning kan gebruiken, neem dan eens een kijkje bij onze huiswerkbegeleiding.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Naast de huiswerkbegeleiding krijgt je kind toegang tot ons digitale leerplatform, Lyceo Oefenen. Dit platform bevat oefenmateriaal voor leerlingen op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau in de onder- en bovenbouw. Met Lyceo Oefenen kunnen leerlingen zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven per vak. Dit is handig voor het voorbereiden van toetsen of om lastige stof beter onder de knie te krijgen.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Huiswerkbegeleiding is fijn om te hebben. als je iets niet snapt kan je je vinger opsteken en komt er gelijk hulp aan. het is ook leuk omdat je dan geen huiswerk thuis hoeft te maken. je werkt bij huiswerk begeleiding serieus en er word ook af en toe een grapje gemaakt. ik raad huiswerk begeleiding zeker aan.

Farah (leerling huiswerkbegeleiding)

Door de inzet van Lyceo, wordt het voor onze zoon duidelijk hoeveel er van hem en zijn schoolwerk verwacht wordt. Daarnaast werkt het goed dat we een samenvatting krijgen hoe onze zoon gewerkt heeft. Mocht er thuis nog wat moeten kunnen wij dit met onze zoon verder oppakken.

Jesper Wiese (ouder van leerling met huiswerkbegeleiding)