Huiswerkbegeleiding in Zeist

Persoonlijke studiebegeleiding in Zeist

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor scheikunde of het leren voor je toets Nederlands?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Zeist om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zeist en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Zeist Noord, Centrum, West, Den Dolder, Oost, Vollenhove, Lyceumkwartier of Patijnpark en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Zeist en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op De Breul en Stichtse Vrije School. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Zeist. Deze locatie is gevestigd op de Gregoriuslaan in Bilthoven. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Hier kan je dus ook terecht als je op het Christelijk College, Christelijk Lyceum, Jordan-Montessori Lyceum, Openbaar Lyceum, Openbaar VMBO en MAVO, Scholengemeenschap voor Voorgezet Vrije Schoolonderwijs of Seyster College zit.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Zeist bij Lyceo?

Heeft jouw kind wat extra hulp en structuur nodig? Bekijk dan eens huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen. Dit kan helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Tijdens de begeleiding kun je vragen stellen over de lesstof, en controleren we of je kind het leerwerk goed beheerst. We richten ons ook op het ontwikkelen van studievaardigheden.

Waarom bij Lyceo?

Leerlingen werken tijdens onze begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode, die we hebben ontwikkeld met Tilburg University. Ze krijgen ook een overzichtelijk planboek, waarin ze hun persoonlijke doelen, weekplanning, studievoortgang en reflectie bijhouden. Ook helpen we hen met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het creëren van tijdlijnen.