Wij helpen u graag met thuisonderwijs

  • Ondersteuning aan huis tijdens of na de les van ervaren begeleiders
  • Onder toeziend oog werkt uw zoon of dochter aan het schoolwerk terwijl u uw handen vrij heeft
  • Onze begeleiders beantwoorden alle vragen over het huiswerk en de lesstof
  • Vrije tijd is echt vrije tijd
Bel direct

Hulp bij thuisonderwijs

Thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs blijft voor de meeste ouders een enorme uitdaging. Onze begeleiders staan daarom de komende tijd voor u klaar om uw zoon of dochter aan huis te ondersteunen bij het schoolwerk. Na en/of tijdens de online lessen van school komt één van onze begeleiders bij u thuis om uw kind extra uitleg te geven over de lesstof of te helpen bij het huiswerk of toetsen. Wij bieden de hulp die uw zoon of dochter nodig heeft met als doel achterstanden weg te werken waardoor ze met meer zelfvertrouwen terug naar school kunnen. De begeleiding is voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren.

Begeleiders
Onze begeleiders inspireren, motiveren, geven vertrouwen en staan dichtbij de belevingswereld van leerlingen. En dat is precies wat we leerlingen willen meegeven in deze tijd. Al onze studentbegeleiders hebben een selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma doorlopen.

Contact
Wij leveren altijd maatwerk afgestemd op de behoeften en wensen van de leerling dus verdere uitvoering bespreken we graag met u in een persoonlijk gesprek. Neem contact op met onze klantenservice via 071-7900040. Of laat via het formulier uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Gaat uw voorkeur liever uit naar online ondersteuning? Ook dan denken wij graag met uw mee!

Uiteraard nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht en volgen de ontwikkelingen nauwgezet. 

Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie over thuisonderwijs

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie