Lyceo Utrecht – Utrechts Stedelijk Gymnasium

Utrechts Stedelijk Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Utrecht verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Stedelijk Gymnasium. Allemaal binnen de muren van je eigen school. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Utrecht – Utrechts Stedelijk Gymnasium
 • Ina-Boudier Bakkerlaan 7
 • 3582VA Utrecht
 • Mara Onaca
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  De vestiging van Lyceo Studiebegeleiding in Utrecht is gevestigd op het Utrechts Stedelijk Gymnasium en is alleen bestemd voor leerlingen van deze school.

  Onze studiebegeleiders organiseren in goede samenwerking met de school dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles. De huiswerkbegeleiding op het USG is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Natuurlijk zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het USG wordt gegeven. Wij staan in nauw contact met de docenten, mentoren en afdelingsleiders.

  Voor meer informatie over onze samenwerking met het Utrechts Stedelijk Gymnasium of inschrijving kunt u contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Mara Onaca

  Vestigingsmanager

  Vestigingsmanager Mara op het Utrechts Stedelijk Gymnasium zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. Als afgestudeerd Communicatie- en Informatiewetenschapper staat ze vol enthousiasme klaar, met oog voor de behoeften van de leerling. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Plannen, samenvatten, lezen, opdrachten maken, presentaties voorbereiden, woordjes leren, grammatica oefenen... Er komt een hoop kijken bij al dat huiswerk en wij bieden de oplossing! Een groep vaste begeleiders gaat samen met jouw kind aan de slag met de dag- of weekplanner. Er wordt aandacht besteed aan belangrijke studievaardigheden zoals plannen, samenvatten en het 'echt' leren van een tekst. Iedere leerling is anders, daarom vinden wij samen met jouw zoon of dochter een passende aanpak en leerstrategie om samen te ontdekken wat het beste werkt. In de huiswerkbegeleiding leert je kind om zelfstandig zijn of haar werk aan te pakken, zodat hij of zij het uiteindelijk zelf kan.

  Bijles

  Bijles

  Heeft je zoon of dochter moeite met een bepaald vak? Dan is bijles wellicht de juiste oplossing! Tijdens onze bijles geeft een vaste begeleider jouw kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt hem of haar bij het voorbereiden van toetsen. Onze bijlessen zijn zowel op locatie als online te volgen en zijn flexibel in te plannen.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goed resultaat en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen. Ga er maar aan staan! Geef jouw kind daarom een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind.

  Vestiging op kaart