Venlo

Onze Lyceo vestigingen in Venlo

Huiswerkbegeleiding in Venlo

Heb jij moeite om je huiswerk te plannen en op een effectieve manier voor je toetsen te leren? Of ben jij op zoek naar een rustig plekje in Venlo of omgeving waar je geconcentreerd kan werken? Dan is huiswerkbegeleiding de ideale ondersteuning.

Voor onze huiswerkbegeleiding hoef je echt niet ver te reizen, want ook in Venlo kun je bij Lyceo terecht. Op onze Lyceo vestiging Venlo Van Millenstraat ben je van harte welkom. Doordat we samenwerken met een aantal scholen in Venlo en omgeving, zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je terecht kunt. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook met onze zelfstandige vestiging in Roermond en in Helmond op het Dr.-Knippenberg. Wil je meer weten over onze werkwijze? Ga dan naar onze pagina over huiswerkbegeleiding.

Bijles in Venlo

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. Misschien vind je bepaalde vakken lastig, of loop je achter met de stof. Jouw kennisniveau is bij Lyceo het vertrekpunt. Je krijgt een-op-een begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Zo zorgen we ervoor dat jij precies de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden je voortgang bij en bespreken deze met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Examentraining in Venlo

Ook in de omgeving van Venlo geven wij examentrainingen. Een grote hoeveelheid middelbare scholieren uit Venlo en omgeving, zoals Tegelen, Geloo, Baarlo, Hout-Blerick, Boekend en Raaieind maakt jaarlijks eindexamens. Om die reden zit Lyceo op meerdere locaties in de omgeving van Venlo om examentraining te verzorgen. Zowel leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen een examentraining volgen. Er wordt altijd gezorgd voor rustige werkplekken, een gezellige sfeer en deskundige begeleiding. Je kunt training volgen op diverse middelbare scholen, maar ook op onze vestiging Vught – Marktveld en onze vestiging Nijmegen – Archipelstraat.

Meer weten over alles rondom examentraining bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over examentraining of bekijk de mogelijkheden voor het boeken van een examentraining in de omgeving van Venlo.