Lyceo Zwolle – Gymnasium Celeanum

Zwolle Gymnasium Celeanum– De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Huiswerkbegeleiding is persoonlijke begeleiding voor school, gewoon bij jou op school. Je kan meteen vanuit je laatste les door naar de huiswerkbegeleiding. Daar kun je aan de slag met je huiswerk. Thuis hoef je dan niet meer aan school te denken. Met persoonlijke hulp van onze huiswerkbegeleiders leer je hoe je slim en effectief je huiswerk maakt en leert. Je kan bij ons terecht van 14:00 tot 18:00.

Ik ben Jort Blokpoel. Als vestigingscoördinator ben ik verantwoordelijk voor de vestiging op het Gymnasium Celeanum. Daarnaast ben ik ook één van de vast begeleiders. Behalve oud-gymnasiast ben ik afgestudeerd filosoof en docent. Ik weet als geen ander dat je leren niet in je eentje op een zolderkamer doet. Leren is iets wat je samen met je docenten en medeleerlingen doet. Je leert bijna net zoveel van je klasgenoten als van de schoolboeken. Ik moedig leerling aan om samen te werken en werk bij huiswerkbegeleiding aan een positieve sfeer waarin iedereen zich welkom voelt.

Over deze locatie

Het gymnasium is soms best lastig. Je hebt twee extra talen en soms gaan dingen in de klas best wel snel. Dan kan het wel eens gebeuren dat je achterblijft met vragen. Bij huiswerkbegeleiding nemen we de tijd om op jouw tempo die vragen te bekijken. Samen met jou kijken we naar wat je nodig hebt om school makkelijk te maken. En dat in een klas waar een positieve sfeer centraal staat en iedereen welkom is.

Huiswerkbegeleiding

Iedereen wil minder huiswerk. Helaas hoort het nu eenmaal bij op school. Daarom zorgen we bij huiswerkbegeleiding dat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan je huiswerk. Door slim te plannen hoef je niets meer in te halen. Met extra uitleg loop je niet meer vast, omdat je het niet snapt. En door de manier van leren te zoeken die bij jou past, ben je er nooit meer langer mee bezig dan nodig. Thuis hoef je dan nooit meer te stressen over je huiswerk.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

  • Lyceo Zwolle – Gymnasium Celeanum
  • Zoom 37
  • 8032EN Zwolle
  • Jort Blokpoel
  • Vestigingscoördinator
+31613652617

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie