Lyceo Zwolle – Gymnasium Celeanum

Zwolle Gymnasium Celeanum– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding is persoonlijke begeleiding voor school, gewoon bij jou op Gymnasium Celeanum in Zwolle. Je kan meteen vanuit je laatste les door naar de huiswerkbegeleiding of bijles. Daar kun je aan de slag met je huiswerk. Thuis hoef je dan niet meer aan school te denken. Met persoonlijke hulp van onze huiswerkbegeleiders leer je hoe je slim en effectief je huiswerk maakt en leert. Je kan bij ons terecht van 14:00 tot 18:00 uur.

Meike Wever

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Meike Wever en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Lyceo op het Gymnasium Celeanum in Zwolle. Ik heb inmiddels ruim 10 jaar werkervaring, o.a. in coördinerende en leidinggevende rollen binnen bank- en verzekeringswezen. Ik heb mij naast branche gerelateerde opleidingen met masterclasses verder gespecialiseerd richting gedrag en coaching. Elk kind is anders en komt uit vanuit een andere achtergrond. Stilstaan bij het individu en de situatie om van daaruit maatwerk leveren is voor mij dan ook onmisbaar. Motiveren, zelfvertrouwen vergroten en structuur brengen zijn dan ook belangrijke waarden voor mij. Ouders én kind ontzorgen en ondersteunen is dan ook het doel.

  • Lyceo Zwolle – Gymnasium Celeanum
  • Zoom 37
  • 8032EN Zwolle
  • Meike Wever
  • Vestigingscoördinator
+31613652617

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwolle

Het gymnasium is soms best lastig. Je hebt twee extra talen en soms gaan dingen in de klas best wel snel. Dan kan het wel eens gebeuren dat je achterblijft met vragen. Bij huiswerkbegeleiding nemen we de tijd om op jouw tempo die vragen te bekijken. Samen met jou kijken we naar wat je nodig hebt om school makkelijk te maken. En dat in een klas waar een positieve sfeer centraal staat en iedereen welkom is. Op het Celeanum werken we met een kleine groep vaste begeleiders die samen met jou zorgen dat jij je huiswerk op een gestructureerde manier leert maken. Zo vergeet je niets, onthoud je er meer van en ben je er sneller mee klaar. Zo maken we leren ook voor jou leuk en blijf je gemotiveerd.

Huiswerkbegeleiding

Iedereen wil minder huiswerk. Helaas hoort het nu eenmaal bij op school. Daarom zorgen we bij huiswerkbegeleiding dat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan je huiswerk. Door slim te plannen hoef je niets meer in te halen. Met extra uitleg loop je niet meer vast, omdat je het niet snapt. En door de manier van leren te zoeken die bij jou past, ben je er nooit meer langer mee bezig dan nodig. Thuis hoef je dan nooit meer te stressen over je huiswerk.

Bijles

Niet iedereen is even goed in ieder vak. Soms heb je een beetje extra hulp of uitleg nodig. Misschien wil met voor het eindexamen of een vervolgstudie extra werken aan een vak. Met bijles krijg je één op één begeleiding van een deskundige bijlesdocent. Samen werk je aan een plan om jou zo snel mogelijk op het niveau te krijgen waar jij wil zijn. Zo kun je jouw doelen bereiken. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie