Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Elst

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Elst?

Persoonlijke studiebegeleiding in Elst

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Elst om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen. 

Je kunt in Elst en omgeving terecht bij Lyceo voor huiswerkbegeleiding 

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van biologie tot aan Duits naar economie. Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Persoonlijke aanpak van Lyceo

Wij zorgen voor een rustige, vertrouwde omgeving zodat jij in kleine groepjes, onder begeleiding van een van onze begeleiders, aan de slag kunt gaan. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met Tilburg University ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Elst en omgeving? 

Lyceo heeft zowel locaties op scholen, als eigen locaties. Bekijk hieronder al onze vestigingen:

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland