Huiswerkbegeleiding Heerde

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Heerde?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Heerde halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Heerde?

Kom jij uit de omgeving Heerde, Wapenveld, Noord en Hoorn, Zuid, Veessen of Lage land en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie De Noordgouw. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Heerde. Deze locatie is gevestigd op de Drijbersingel in Zwolle. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Algemene informatie over huiswerkbegeleiding

Met huiswerkbegeleiding kun je werken aan het schoolwerk dat je nog moet doen en leren voor examens. Wij bieden een comfortabele ruimte waar je je kunt concentreren. Begin je net? Dan starten we vaak met meerdere middagen in de week. We bouwen in overleg zodat je meer zelfstandig kunt werken. In sommige gevallen is het in overleg mogelijk om te starten met twee dagen huiswerkbegeleiding.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Naast huiswerkbegeleiding krijg je toegang tot Lyceo Oefenen. Dit is een digitaal leerplatform boordevol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kunnen onderbouw- en bovenbouwleerlingen starten met instructiefilmpjes en oefeningen per vak op vmbo-tl, havo en vwo niveau. Het kan je bijvoorbeeld helpen om je voor te bereiden op examens of om moeilijke stof beter onder de knie te krijgen.