Huiswerkbegeleiding Maarssen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Maarssen?

Persoonlijke studiebegeleiding in Maarssen

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk bij geschiedenis of het leren voor je toets bij biologie?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in Maarssen of omgeving om geconcentreerd aan de slag te kunnen gaan met je schoolwerk? 

Huiswerkbegeleiding is dan de oplossing. Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan elke dag weer klaar om te helpen met dat extra zetje tijdens het maken van huiswerk. Leerlingen kunnen na de laatste les bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding. 

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding van Lyceo?

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw persoonlijke vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. 

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de studiebegeleiding aanbieden die het beste bij jou past. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Maarssen en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Maarssen. Zit je niet een van die scholen? Wij hebben in de omgeving van Maarssen ook verschillende eigen locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Je vindt onze schoollocatie op het Niftarlake College. Hierdoor is er altijd begeleiding bij jou in de buurt! Als je uit de buurt Maarssen-Broek, Maarssen-Binnen, Nieuw-Maarsseveen of Oud-Maarsseveen komt kun je op je fiets naar ons toe. Woon je net buiten Maarssen? Zoals in Tienhoven, Oud-Zuilen of Themaat? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij zijn namelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. Ook hebben we een zelfstandige vestiging op de Harmonieweg.