Huiswerkbegeleiding Velsen-Zuid

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor wiskunde of het leren voor je toets biologie?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Velsen-Zuid om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na hun laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Velsen-Zuid en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Velsen Zuid, Driehuis, IJmuiden, Zee-en Duinwijk, Santpoort, Velserbroek of Spaardammerspolders en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende zelfstandige vestigingen in de omgeving van Velsen-Zuid. Deze locaties zijn gevestigd op de Houtplein en Van Nesstraat in Haarlem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen hier onder andere leerlingen van het Gymnasium Felisenum naartoe voor onze huiswerkbegeleiding.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Velsen-Zuid bij Lyceo?

In onze huiswerkbegeleiding starten we altijd met een studievaardigheden- en motivatietest. Hiermee zien we precies welke studievaardigheden jouw kind al bezit en waar ze nog hulp bij kunnen gebruiken en weten we wat jouw kind motiveert. De studievaardigheden die de leerlingen leert tijdens de huiswerkbegeleiding nemen ze de rest van hun leven mee, in vervolgopleidingen maar later ook in hun werk.

Waarom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Huiswerkbegeleiding van Lyceo staat voor begeleiding bij het schoolwerk en persoonlijke en positieve aandacht voor iedere leerling. Met onze ondersteuning richten we ons niet alleen op de lesstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van uw kind.