Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Vught

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Vught omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken bij je schoolwerk? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Persoonlijke aanpak van Lyceo

  • Kan jij wel wat uitleg begrijpen bij dat lastige vak?
  • Heb jij behoefte aan hulp bij het plannen van huiswerk?
  • Ben jij op zoek naar persoonlijke support?

Dan is huiswerkbegeleiding de ideale oplossing. Tijdens onze huiswerkbegeleiding staat persoonlijke, positieve aandacht voor iedere leerling voorop. Wij geloven erin dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan wij vooraf eerst in gesprek met jou en je ouders/verzorgers. In dit gesprek stellen wij vast wat jou motiveert en wat jouw doel is. We kijken naar jouw huidige studievaardigheden en waar we nog aan kunnen werken. Samen stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. 

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Minder stress en betere cijfers, dat wil toch iedereen? Met onze persoonlijke huiswerkbegeleiding wordt het mogelijk. Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk. Je kunt jezelf ook laten overhoren of hulp vragen met het maken van een efficiënte, realistische planning. Het doel is dat jij leervaardigheden aanleert waar je je leven lang plezier van hebt én uiteindelijk zelfstandig verder kunt gaan in je loopbaan carrière.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Vught en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Vught en omgeving aan. Daarnaast hebben wij een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt om na je laatste les langs te komen. Zo zijn wij in Vught bereikbaar voor leerlingen uit de buurten Bergenshuizen, Bleijendijk, het Centrum, Cromvoirt en de Loonsebaan. Woon jij buiten Vught? Zoals in Sittard, Eisden, Maasmechelen of Dilsen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo, CSB en Studiekring in Vught en omgeving- wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Vught en omgeving partnerships met CSB en Haags Studiepunt. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo-, CSB- of een Studiekring locatie in Vught of omgeving kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Vught bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Vught? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.