Huiswerkbegeleiding Vught

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Vught omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken bij je schoolwerk? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Vught en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Vught Centrum, Zuid, Helvoirt, De Baarzen, Molenstraat en omgeving, Schoonveld, De Vughtse Hoeven of Loyolaan en omgeving en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Vught. Deze locatie is gevestigd op de Marktveld, in het centrum van Vught. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de school Maurick College. Woon jij buiten Vught? Zoals in Sittard, Eisden, Maasmechelen of Dilsen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Wat houdt huiswerkbegeleiding in?

Tijdens huiswerkbegeleiding werk je aan je nog te maken schoolwerk en kan je studeren voor toetsen. Er wordt gezorgd voor een gezellige setting waarin jij je optimaal kan concentreren. Je start met minimaal een aantal middagen huiswerkbegeleiding. In deze dagen leren we je plannen, leren en is er alle ruimte om overhoord te worden. Twijfel je of je je huiswerk goed hebt gemaakt? Ook dan kijken onze begeleiders graag met je mee. In overleg bouwen we af naarmate je zelfstandiger kunt werken.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Als aanvulling op de huiswerkbegeleiding krijg je toegang tot Lyceo Oefenen. Dit is ons digitale leerplatform vol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kunnen leerlingen in de onder- en bovenbouw op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven per vak. Handig om bijvoorbeeld een toets voor te bereiden, of om lastige stof beter onder de knie te krijgen.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik vind Lyceo een hele gezellige en leuke plek om te leren en huiswerk te maken. Er hangt een ontspannen sfeer, maar daarnaast is het wel belangrijk om ook te werken. De begeleiding is altijd gezellig en behulpzaam. Ik vind het erg leuk dat je af en toe ook even mag ontspannen tussendoor en je dan bijvoorbeeld een lekker koekje of soepje kunt eten. De onderlinge sfeer tussen leerlingen is ook goed, hierdoor wordt er in mijn ogen niemand gepest en kan iedereen lekker mee kletsen als het pauze is.”

Viène (leerling huiswerkbegeleiding)

“Lyceo is een fijne werkplek, iedereen is bereid om je te helpen en je krijgt de juiste begeleiding wanneer je die nodig hebt. Ik vind het fijn dat er verschillende ruimtes zijn waar je kan werken. Zo kan je ook apart gaan zitten met iemand om te werken aan projecten. De sfeer is altijd fijn en iedereen is vriendelijk, waardoor ik met plezier mijn schoolwerk kon doen. Je wordt goed ondersteund met plannen als je dat nodig hebt, waardoor je altijd een goed overzicht over je schoolwerk hebt. Lyceo heeft mij heel erg geholpen bij het halen van mijn havo diploma.”

Bastiënne (leerling huiswerkbegeleiding)