Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Vught

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Vught omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken bij je schoolwerk? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Vught en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Vught Centrum, Zuid, Helvoirt, De Baarzen, Molenstraat en omgeving, Schoonveld, De Vughtse Hoeven of Loyolaan en omgeving en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Vught. Deze locatie is gevestigd op de Marktveld, in het centrum van Vught. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de school Maurick College. Woon jij buiten Vught? Zoals in Sittard, Eisden, Maasmechelen of Dilsen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Persoonlijke aanpak van Lyceo

  • Kan jij wel wat uitleg begrijpen bij dat lastige vak?
  • Heb jij behoefte aan hulp bij het plannen van huiswerk?
  • Ben jij op zoek naar persoonlijke support?

Dan is huiswerkbegeleiding de ideale oplossing. Tijdens onze huiswerkbegeleiding staat persoonlijke, positieve aandacht voor iedere leerling voorop. Wij geloven erin dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan wij vooraf eerst in gesprek met jou en je ouders/verzorgers. In dit gesprek stellen wij vast wat jou motiveert en wat jouw doel is. We kijken naar jouw huidige studievaardigheden en waar we nog aan kunnen werken. Samen stellen we een persoonlijk plan van aanpak op.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Minder stress en betere cijfers, dat wil toch iedereen? Met onze persoonlijke huiswerkbegeleiding wordt het mogelijk. Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk. Je kunt jezelf ook laten overhoren of hulp vragen met het maken van een efficiënte, realistische planning. Het doel is dat jij leervaardigheden aanleert waar je je leven lang plezier van hebt én uiteindelijk zelfstandig verder kunt gaan in je loopbaan carrière.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Vught? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik vind Lyceo een hele gezellige en leuke plek om te leren en huiswerk te maken. Er hangt een ontspannen sfeer, maar daarnaast is het wel belangrijk om ook te werken. De begeleiding is altijd gezellig en behulpzaam. Ik vind het erg leuk dat je af en toe ook even mag ontspannen tussendoor en je dan bijvoorbeeld een lekker koekje of soepje kunt eten. De onderlinge sfeer tussen leerlingen is ook goed, hierdoor wordt er in mijn ogen niemand gepest en kan iedereen lekker mee kletsen als het pauze is.”

Viène (leerling huiswerkbegeleiding)

“Lyceo is een fijne werkplek, iedereen is bereid om je te helpen en je krijgt de juiste begeleiding wanneer je die nodig hebt. Ik vind het fijn dat er verschillende ruimtes zijn waar je kan werken. Zo kan je ook apart gaan zitten met iemand om te werken aan projecten. De sfeer is altijd fijn en iedereen is vriendelijk, waardoor ik met plezier mijn schoolwerk kon doen. Je wordt goed ondersteund met plannen als je dat nodig hebt, waardoor je altijd een goed overzicht over je schoolwerk hebt. Lyceo heeft mij heel erg geholpen bij het halen van mijn havo diploma.”

Bastiënne (leerling huiswerkbegeleiding)