Huiswerkbegeleiding Wageningen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Wageningen?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Wageningen halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Wageningen?

Kom jij uit de omgeving Wageningen, De Buurt, Boven- en Benedenbuurt, Noordwest, Kortenoord, Centrum of Binnenstad en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Pantarijn MHV, dichtbij Sporthal de Vlinder. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Wageningen. Deze locatie is gevestigd op de Izaak Evertslaan in Arnhem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Voor huiswerkbegeleiding in Wageningen kun je terecht bij Lyceo

Een onbezorgde schooltijd, dat gaat niet altijd vanzelf. Soms heeft een kind extra ondersteuning nodig bij het plannen en maken van huiswerk. Daarom zijn wij er, met begeleiding bij het schoolwerk en individuele, positieve aandacht voor iedere leerling. Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Onze vestigingsmanagers nemen deel aan een doorlopende interne trainingsprogramma. Ook onze studentbegeleiders hebben een uitgebreide selectieprocedure doorlopen. Zo zijn zij gescreend op hun didactische vaardigheden, klassenmanagement en vakinhoudelijke kennis. We kiezen bewust voor studenten, omdat zij dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan. Onze begeleiders inspireren, motiveren en geven vertrouwen. En dat is precies wat we leerlingen willen meegeven. Tijdens de huiswerkbegeleiding staan onze vestigingsmanagers en hun team aan begeleiders klaar voor alle leerlingen om hen de beste begeleiding te bieden.