Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Wageningen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Wageningen?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Wageningen halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Wageningen?

Kom jij uit de omgeving Wageningen, De Buurt, Boven- en Benedenbuurt, Noordwest, Kortenoord, Centrum of Binnenstad en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Pantarijn MHV, dichtbij Sporthal de Vlinder. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Wageningen. Deze locatie is gevestigd op de Izaak Evertslaan in Arnhem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Voor huiswerkbegeleiding in Wageningen kun je terecht bij Lyceo

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw persoonlijke vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt.

Persoonlijke studiebegeleiding

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de studiebegeleiding aanbieden die het beste bij jou past. Andere voordelen van onze huiswerkbegeleiding zijn:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.