Huiswerkbegeleiding Warnsveld

Huiswerkbegeleiding bij Lyceo betekent meer zelfvertrouwen, weer genieten van je vrije tijd en vaak ook nog eens hogere cijfers. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Warnsveld krijgen alle leerlingen actieve en persoonlijke begeleiding en worden zij gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Waar kan ik in Warnsveld en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Warnsveld, Centrum en Noorderhave, De Hoven, Noordveen, Waterkwartier, Zuidwijken of Leesten en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Isendoorn College. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Warnsveld. Deze locatie is gevestigd op de Nieuwstad in Zutphen. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Wat is huiswerkbegeleiding?

Gedurende de middagen kan iedere leerling bij ons huiswerkbegeleiding krijgen. Onze begeleiders helpen iedereen ook bij het leren van studievaardigheden, zoals plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen daarbij ook bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en leren jouw zoon of dochter hoe ze zelfstandig en gestructureerd kunnen werken.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

In een kleine, rustige groep ontvangt jouw kind alle aandacht en ondersteuning die nodig is om zich te concentreren op werkzaamheden. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je kind vragen stellen, zal hij of zij overhoord worden en zal zelfs het gemaakte werk gecontroleerd worden om te zien of de stof begrepen wordt. Zo kan je kind zich volledig op het werk richten en mist deze nooit meer een deadline. Ons doel is om tijdens de huiswerkbegeleiding alle maak- en leerwerk te voltooien, zodat je kind thuis rust heeft.

Ervaringen van leerlingen of ouders

Ik volg huiswerkbegeleiding van Lyceo op het Isendoorn College in Warnsveld. Er heerst hier een gezellige sfeer, waar altijd leuk hallo wordt gezegd als je binnenkomt, gevraagd wordt hoe het gaat en er even een kort gezellig praatje wordt gemaakt voordat je aan de slag gaat. Daarna begin je dan met het plannen en maken van je huiswerk.

Leerling huiswerkbegeleiding (4 HAVO)