Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Zutphen

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Zutphen huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding dagen onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou uit om het beste uit jezelf te halen. 

Persoonlijke studiebegeleiding

Voordat je aan het huiswerkbegeleiding traject begint stellen we jouw hulpvraag vast. Vanaf daar kunnen wij de begeleiding op jou persoonlijk afstemmen. We gaan uit van wat jij al weet en vanuit daar bouwen we verder. Hierbij maken wij gebruik van de eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met University Tilburg ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken leerlingen in kleine groepjes. Hierdoor kun je ook altijd je vragen stellen aan onze begeleiders. 

Je kunt in Zutphen en omgeving voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo 

  • Ben jij op zoek naar dat extra steuntje in de rug?
  • Kun jij hulp gebruiken bij het inplannen van je maatschappijleer project?
  • Wil jij leren hoe je het beste je Frans huiswerk kunt maken? 
  • Heb jij behoefte aan wat extra begeleiding bij het maken van een efficiënte planning voor bijvoorbeeld natuurkunde?
  • Ben jij op zoek naar een rustige plek in Zutphen en omgeving om rustig aan het werk te kunnen?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Door onze studiebegeleiding haal je uiteindelijk betere cijfers met minder stress! Meer weten? Bekijk dan onze pagina over huiswerkbegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zutphen en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Zutphen en omgeving. Daarnaast hebben wij een aantal zelfstandige locaties in de regio van Zutphen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt om na je laatste les langs te komen.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland