Huiswerkbegeleiding Zutphen

Lyceo biedt op verschillende scholen in Zutphen en omgeving huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding dagen onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou uit om het beste uit jezelf te halen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zutphen en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Zutphen Centrum, zoals De Hoven, Waterkwartier, Noordveen, Zuidenwijken, Leesten of Warnsveld en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Vrije School Zutphen VO in de Zuidwijken buurt.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Zutphen. Deze locatie is gevestigd op de Nieuwstad, vlakbij het Centrum van Zutphen. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Op onze eigen locatie komen dan ook leerlingen van de scholen Praktijkonderwijs, Eligant Lyceum/het Stedelijk Zutphen, Kompaan College, Anne Flokstraschool, ISK Zutphen en het Baudartius College na hun laatste les naar ons toe voor huiswerkbegeleiding.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding?

Voor de begeleiding start gaan we met alle betrokkenen in gesprek om de verwachtingen te bespreken. Daarnaast maakt je de Lyceo Studievaardigheden- en Motivatietest. We kijken naar de huidige studievaardigheden, naar de mate van intrinsieke en extrinsieke motivatie en naar de prestatiegerichtheid. Hierna stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Een adviesgesprek kan op een vestiging bij jou in de buurt, maar ook online. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Waarom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Huiswerkbegeleiding van Lyceo staat voor begeleiding bij het schoolwerk en persoonlijke en positieve aandacht voor iedere leerling. Met onze ondersteuning richten we ons niet alleen op de lesstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van uw kind.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Mijn beide jongens volgen huiswerkbegeleiding in Zutphen op de locatie Nieuwstad. Het is voor mijn beide jongens de oplossing tot het maken van huiswerk, leren te leren met behulp van tips en herkenning van gemotiveerde begeleiding die ondersteuning biedt waar nodig. Ze staan voor alle vragen open, zowel voor de vragen van onze kinderen als voor die van ons als ouders. Ze denken graag en goed met ons mee en het team toon interesse in onze kinderen.

Julitta Visser-Kes (moeder van twee zoons met huiswerkbegeleiding)