Lyceo Apeldoorn – Gymnasium

De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek!

In Apeldoorn heeft Lyceo een vestiging in het Gymnasium. Omdat onze vestiging op de school zelf zit, staan wij in nauw contact met de docenten en mentoren. In de school beschikken wij over een fijn lokaal waar we leerlingen helpen met hun huiswerk en moeilijke vakken door het geven van huiswerkbegeleiding en bijles. Ook bieden we op deze locatie Toetsweek Ondersteuningsklas, studiecoaching en huiswerkklas aan. De vestiging in Apeldoorn is gelegen op 7 minuten loopafstand van het Oranjepark.

Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Apeldoorn – Gymnasium
 • Kastanjelaan 17
 • 7316BM Apeldoorn
 • Pauline Stephan
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk en je vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 055 303 43 84.

  Lokaal op school
  Op het Gymnasium in Apeldoorn beschikken wij over een eigen lokaal waar we huiswerkbegeleiding en bijles geven. Een vertrouwde omgeving voor leerlingen van het Gymnasium. Dat zorgt voor een rustige en fijne werksfeer!

  Het intakegesprek
  Voordat een nieuwe leerling van start gaat met huiswerkbegeleiding komen de leerling en de ouder(s) op intakegesprek. Zo weet iedereen wat Lyceo precies inhoudt en kan de vestigingsmanager een plan van aanpak opstellen of advies geven over de begeleiding.

  Pauline Stephan

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Pauline Stephan en ik ben de vestigingsmanager op het Gymnasium in Apeldoorn.
  Het belangrijkste vind ik om een veilige en rustige werkomgeving te creëren waar de leerling samen kan werken, effectief kan leren en het zelfvertrouwen kan versterken.
  Daarbij is het van groot belang dat de leerling weet hoe te leren, studievaardigheden kan aanleren en leert hoe te plannen. Met een enthousiast en deskundig team helpen wij jouw kind daar waar nodig. Dit doen wij allereerst in een persoonlijk gesprek waarin wij goed luisteren naar de wens van leerling en ouder(s). Op basis hiervan maken wij een persoonlijk plan van aanpak.
  Ik heb al 5 jaar ervaring in het onderwijs in Apeldoorn als docent Engels. Het leukste vind ik om met de leerlingen aan het werk te kunnen gaan en dat stukje vertrouwen te kunnen meegeven in hun eigen kunnen.
  Heb jij nog vragen, neem dan vooral contact met mij op. Ik sta je graag te woord!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Heeft jouw kind moeite met het goed plannen van huiswerk, waardoor het niet op tijd af is? Dan biedt huiswerkbegeleiding de uitkomst. Onze ervaren begeleiders kunnen helpen met het aanbrengen van structuur, zodat jouw kind weer grip krijgt op zijn of haar huiswerk.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak of loopt je kind achter met de stof? Dan is bijles wat voor jouw kind! Bijles helpt om de lesstof beter te begrijpen en verwerken. Met één of twee uur bijles per week van één van onze deskundige docentbegeleiders krijgt jouw kind dat moeilijke vak zo onder de knie.

  Toetsweek Ondersteuningklas

  Wij bieden de leerlingen van het Gymnasium de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden op de laatste toetsweek van dit schooljaar. Wij helpen de leerlingen bij hun planning en bieden een rustige werkplek waar ze geconcentreerd aan de slag kunnen gaan. Er is er gelegenheid om overhoord te worden, indien dat gewenst is. Het maakwerk wordt niet gecontroleerd, maar bij vragen over de lesstof kunnen de leerlingen altijd bij een van de begeleiders terecht. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Kan jij bijna zelfstandig werken, maar nog niet helemaal? Zou je nog een extra steuntje in de rug willen? Leer efficiënt plannen en leren met studiecoaching! Met één uur in de week heb jij net dat beetje extra ondersteuning dat je nodig hebt. Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Is jouw kind goed in zelfstandig werken, maar is het daar thuis te druk voor? Zoekt je kind een plek waar hij of zij rustig en geconcentreerd aan de slag kan gaan? Sluit dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen werkt je kind 's middags onder toeziend oog van een begeleider aan zijn of haar huiswerk, zodat je kind daarna tijd over heeft voor leukere dingen. Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat jouw kind het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jouw kind met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op zijn of haar behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van het diploma. En het mooie is dat jouw zoon of dochter hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

  Vestiging op kaart