bijbaan bij lyceo

Van harte welkom bij Lyceo!

Ter kennismaking geven wij uw leerlingen 10% korting op een examentraining van Lyceo die zij boeken via onze website, Lyceo.nl. Deze korting krijgen zij door de volgende kortingscode te gebruiken bij de betaling van hun inschrijving: 18-Twente. Deze korting is geldig tot en met 1 april a.s.

Om het u en uw leerlingen zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij vast een e-mail geschreven die u kunt doorsturen naar uw leerlingen. Natuurlijk kunt u uw leerlingen ook via uw eigen kanalen informeren.

Wij wensen u en en uw leerlingen veel succes de komende maanden!

———————————————————————————————————————————–

Beste examenkandidaat,

De eindexamens komen steeds dichterbij. Een spannende tijd. We kunnen het ons voorstellen dat je naast de intensieve voorbereidingen op school, nog een extra steuntje in de rug kunt gebruiken. Dan kan een examentraining uitkomst bieden.
Examentrainer Lyceo organiseert, in samenwerking met de Universiteit Twente, examentrainingen. Lekker dichtbij huis, en gewoon op de universiteit. Lyceo biedt alle leerlingen in de omgeving van de Universiteit Twente, ter kennismaking, 10% korting! Boek een examentraining op www.lyceo.nl en gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: 18-Twente. Deze korting is geldig tot en met 1 april 2018. Heel veel succes de komende maanden!

Hartelijke groet,

<contactpersoon school>

———————————————————————————————————————————-

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie