Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Bergschenhoek

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Bergschenhoek?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Bergschenhoek krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Waar kan ik in Bergschenhoek en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Bergschenhoek, Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, De Ackers, Meerpolder, Hoekeindse Zoom, Boterdorp of Westpolder en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Bergschenhoek. Je vindt onze schoollocaties op het Wolfert Lyceum en Melanchton.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Algemene informatie over huiswerkbegeleiding

Tijdens huiswerkbegeleiding werk je aan je nog te maken schoolwerk en kan je studeren voor toetsen. Er wordt gezorgd voor een gezellige setting waarin jij je optimaal kan concentreren. Je start met minimaal 3, maar vaak 4 of 5 dagen huiswerkbegeleiding. In overleg bouwen we af naarmate je zelfstandiger kunt werken. In enkele gevallen is het in overleg mogelijk om te starten met 2 dagen huiswerkbegeleiding.

Voordelen huiswerkbegeleiding Lyceo

Als aanvulling op de huiswerkbegeleiding krijg je toegang tot Lyceo Oefenen. Dit is ons digitale leerplatform vol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kunnen leerlingen in de onder- en bovenbouw op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven per vak. Handig om bijvoorbeeld een toets voor te bereiden, of om lastige stof beter onder de knie te krijgen.