Huiswerkbegeleiding Bleiswijk

Huiswerkbegeleiding in Bleiswijk

Lyceo biedt op verschillende scholen en eigen locaties in en om Bleiswijk huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Bleiswijk en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Bleiswijk Molenwijk, Sterrenwijk, Bomenwijk, Vogelwijk, Oranjewijk, Schilderswijk, Zeeheldenwijk of De Tuinen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Melanchton De Blesewic in de Schilderswijk buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Bleiswijk. Deze locatie is gevestigd op de Vuurdoornlaan in Gouda Bloemendaal. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom, zo komen leerlingen van bijvoorbeeld de Melanchthon Business School bij ons langs.

Persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo

Op de middagen kan je kind bij ons huiswerkbegeleiding krijgen. Onze begeleiders helpen je kind bij het leren van studievaardigheden, zoals plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen ook bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en leren je kind hoe ze zelfstandig en gestructureerd kunnen werken.

Wat zijn de (positieve) gevolgen van huiswerkbegeleiding?

Binnen een kleine, rustige groep heeft jouw zoon of dochter alle aandacht en ondersteuning die nodig is om zich te concentreren op werkzaamheden. Tijdens de huiswerkbegeleiding kunnen de leerlingen vragen stellen, zal hij of zij overhoord worden en zal zelfs het gemaakte werk gecontroleerd worden om te zien of de stof begrepen wordt. Zo kan iedereen zich volledig op het werk richten. Ons doel is om tijdens de huiswerkbegeleiding alle maak- en leerwerk te voltooien, zodat jouw kind thuis rust heeft.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Mijn zoon heeft gebruik gemaakt van de huiswerkbegeleiding op Melanchthon De Blesewic. Hij heeft veel hulp gehad van de vestigingsmanager. Zij heeft hem echt geholpen met het ontwikkelen van studievaardigheden zoals plannen. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening.”

Moeder van leerling met huiswerkbegeleiding