Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding IJmuiden

Zoek jij huiswerkbegeleiding in IJmuiden?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Tijdens de huiswerkbegeleiding in IJmuiden krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in IJmuiden of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt, de voordelen van huiswerkbegeleiding, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Op welke scholen kan ik in IJmuiden en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op meerdere locaties in IJmuiden en omgeving. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. In en rondom IJmuiden kun je voor huiswerkbegeleiding terecht bij de volgende locaties:

 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
Elk weekend en alle schoolvakanties

Huiswerkbegeleiding in IJmuiden

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Huiswerkbegeleiding IJmuiden: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat jij je ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen en kun je vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefen je met het leerwerk. Je bent minimaal twee dagen per week op onze vestiging in Almelo aanwezig om tot goede resultaten te komen.

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie