Huiswerkbegeleiding IJmuiden

Zoek jij huiswerkbegeleiding in IJmuiden?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van IJmuiden omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in IJmuiden en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Ijmuiden Noord, Zuid, West of Zee- en Duinwijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Vellesan College in IJmuiden Oost.

Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving IJmuiden. Deze locaties gevestigd op de Houtplein en Van Nesstraat in Haarlem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Technisch College Velsen, Maritiem College IJmuiden en Tender College.

Hoe werkt persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo?

Minimaal een aantal middagen per week krijgt uw kind huiswerkbegeleiding. Met het leerlingvolgsysteem HOMi zie je tijdens het huiswerkbegeleiding precies wat er gebeurt. Aan het einde van elke dag wordt er een dagelijks rapport gegenereerd dat weergeeft wat er is gebeurd, wat goed ging en wat er verbeterd kan worden. Zo krijg je inzicht in je leerproces en kan jouw zoon of dochter samen met de begeleiders werken aan het verbeteren van de studievaardigheden, vaardigheden waar hij of zij het hele leven lang plezier van heeft.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Met onze leermethode helpen onze docenten studievaardigheden aan te leren. De belangrijkste vaardigheden die we aanleren zijn: plannen, bouwen, herhalen en reflecteren. Wij bieden ook toetsvoorbereiding en controleondersteuning, zodat je zelfstandig en gestructureerd kunt werken. Dit geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om effectief te leren en te studeren.