Huiswerkbegeleiding Lent

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Lent?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Lent omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Lent en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Lent, De Waaier, Broodkorf, Woenderskamp, Visveld, Hof van Holland, Laauwik, Lentseveld, Hoge Bongerd, Veur Lent of De Stelt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Citdadel College in de buurt Woenderskamp. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Lent. Deze locatie is gevestigd op de Archipelstraat in Nijmegen. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Je werkt tijdens huiswerkbegeleiding bij ons een aantal middagen in de week aan het plannen en maken van huiswerk. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Ook helpen we je bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. We streven ernaar om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding kan een goede manier zijn om extra ondersteuning te krijgen. Door samen aan huiswerk te werken en hulp te krijgen bij het plannen en ontwikkelen van studievaardigheden, kan je kind meer vrije tijd hebben en beter presteren.

Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode gaan we aan de slag met het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige omgeving werken we samen met jouw kind aan het vergroten van de motivatie en zelfvertrouwen, totdat hij of zij zelfstandig weer verder kan.