Huiswerkbegeleiding in Oss

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Oss?

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Oss om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing! Het doel van huiswerkbegeleiding bij Lyceo is om scholieren te helpen hun academische prestaties te verbeteren en hen de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn op school. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen.

Waar kan ik in Oss en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Oss Centrum, Schadewijk, Zuid, Krinkelhoek, Ruwaard, Noord of Ussen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Het Hooghuis, locatie Titus Brandsma Lyceum in het Centrum van Oss. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Oss. Deze locatie is gevestigd op de Goudmijnhof, dichtbij het station van Oss. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Het Hooghuis locatie Oss-Stadion, ZuidWest, De Singel en Het Mondriaancollege, Het Maaslandcollege, Sonnewijser, Kentalis Compas College en Hub Noord Brabant.

Wat is huiswerkbegeleiding? 

Een onbezorgde schooltijd, dat gaat niet altijd vanzelf. Soms heeft een kind extra ondersteuning nodig bij het plannen en maken van huiswerk. Daarom zijn wij er, met begeleiding bij het schoolwerk en individuele, positieve aandacht voor iedere leerling. Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd.

Wat zijn de positieve gevolgen van huiswerkbegeleiding? 

Binnen een kleine, rustige groep heeft jouw kind alle aandacht en ondersteuning die nodig is om zich te concentreren op werkzaamheden. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan iedereen vragen stellen, zal hij of zij overhoord worden en zal zelfs het gemaakte werk gecontroleerd worden om te zien of de stof begrepen wordt. Zo kan jouw kind zich volledig op het werk richten. Ons doel is om tijdens de huiswerkbegeleiding alle maak- en leerwerk te voltooien. Zodra leerlingen dan thuis komen hebben ze echt vrij.