Huiswerkbegeleiding Papendrecht

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Papendrecht krijg je actie en persoonlijke begeleiding waardoor je wordt gestimuleerd het beste uit jezelf te halen!

Haal het beste uit jezelf!

Heb jij hulp nodig met het inplannen van je huiswerk? Wil jij leren hoe je het beste kunt leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Papendrecht om in alle rust te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. Tijdens onze studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

De persoonlijke aanpak

In een kleine groep ga jij aan de slag met je leer- en maakwerk van die week. Wij zorgen voor een rustige, vertrouwde omgeving. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de perfecte begeleiding op maat aanbieden.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Papendrecht en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Papendrecht en de omgeving. Daarbij hebben wij een aantal eigen locaties in de regio van Papendrecht waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Daardoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Zo ook als je uit de Westpolder, Molenvliet, Middenpolder, Wilgendonk, Oosteind of De Kooi buurt komt. Woon je niet in Papendrecht maar in Sliedrecht, Wijngaarden of Oud-Alblas? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets.