Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Papendrecht

Huiswerkbegeleiding volgen in Papendrecht? Wil je graag ondersteuning bij het plannen van je huiswerk? Heb je extra uitleg bij sommige vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning!

Bij Lyceo kun je ook in Papendrecht huiswerkbegeleiding volgen.

Huiswerkbegeleiding Papendrecht: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Door het bieden van actieve en persoonlijke huiswerkbegeleiding stimuleren wij het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof en controleren wij of je het leerwerk goed kent. Je bent minimaal twee dagen per week op onze vestiging in Almere aanwezig om tot een goed resultaat te komen.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Papendrecht we huiswerkbegeleiding aanbieden.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
Elk weekend en alle schoolvakanties

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Persoonlijke begeleiding tijdens Huiswerkbegeleiding in Papendrecht

Op de locatie in Papendrecht wordt gewerkt in kleine groepen waardoor jij genoeg tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan, de juiste structuur én planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie