Huiswerkbegeleiding Purmerend

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Purmerend stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou weer plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Haal het beste uit jezelf met huiswerkbegeleiding

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken met het plannen van je maatschappijleer huiswerk? 
  • Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het leren van je Engels toets? 
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Purmerend om geconcentreerd te kunnen werken? 

Huiswerkbegeleiding van Lyceo is dan de ideale oplossing. Wij kijken naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. 

Waarom huiswerkbegeleiding van Lyceo? 

Wij maken gebruik van onze eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Aan de hand van deze methode werken we aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. De persoonlijke begeleiding is erop gericht dat jij minder stress ervaart en betere cijfers haalt. Uiteindelijk is het doel om ervoor te zorgen dat jij weer zelfstandig verder kunt. Aan het begin van jouw persoonlijke studiebegeleiding gaan we daarom met elkaar in gesprek, zodat wij precies kunnen zien aan welke studievaardigheden we nog kunnen werken en wat jou motiveert. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Waar kun je terecht voor huiswerkbegeleiding in Purmerend? 

Lyceo werkt samen met verschillende scholen in Purmerend en omgeving. Daarnaast hebben wij in de regio van Purmerend een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Kom jij uit de buurt Wheermolen, Purmer-Noord, De Gors, Purmer-Zuid, Weidevenne, Werktuigenbuurt, De Graeffweg, Azië, Amerika, Afrika of Europa? Dan kun je na je laatste les bij ons terecht. Woon je net buiten Purmerend? Zoals in Volendam, Monnickendam of Zuidoostbeemster? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets.