Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Ridderkerk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Ridderkerk?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Ridderkerk krijg je actieve en persoonlijke begeleiding. Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan voor je klaar om het beste uit jezelf te halen!

Je kunt in Ridderkerk en omgeving voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo 

  • Ben jij op zoek naar dat extra steuntje in de rug?
  • Kun jij hulp gebruiken bij het inplannen van je geschiedenis project?
  • Wil jij leren hoe je het beste je Engels huiswerk kunt maken? 
  • Heb jij behoefte aan wat extra begeleiding bij het maken van een efficiënte planning voor bijvoorbeeld scheikunde?
  • Ben jij op zoek naar een rustige plek in Ridderkerk en omgeving om rustig aan het werk te kunnen?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Door onze studiebegeleiding haal je uiteindelijk betere cijfers met minder stress!

Persoonlijke studiebegeleiding

Voordat je aan het huiswerkbegeleiding traject begint stellen we jouw hulpvraag vast. Vanaf daar kunnen wij de begeleiding op jou persoonlijk afstemmen. We gaan uit van wat jij al weet en vanuit daar bouwen we verder. Hierbij maken wij gebruik van de eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken leerlingen in kleine groepjes. Hierdoor kun je ook altijd je vragen stellen aan onze begeleiders.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Ridderkerk en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Ridderkerk en omgeving. Daarnaast hebben wij een aantal eigen locaties in de regio van Ridderkerk waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Zo ook als jij uit de buurt Drievliet, Het Zand, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Ridderkerk-Centrum, RIdderker-West of Ridderkerk-Oost komt. Woon jij niet in Ridderkerk maar in Alblasserdam, Barendrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie