Huiswerkbegeleiding Ridderkerk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Ridderkerk?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Ridderkerk krijg je actieve en persoonlijke begeleiding. Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan voor je klaar om het beste uit jezelf te halen!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Ridderkerk en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Ridderkerk Centrum, Bolnes, Donkersloot, Drievliet/Het Zand, Oost, Rijsoord, Slikkerveer of West en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Farelcollege in Ridderkerk West. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Ridderkerk. Deze locatie is gevestigd op de Singel 331 in Dordrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Máximacollege en Gemini College.

Je kunt in Ridderkerk en omgeving voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo

Huiswerkbegeleiding is beschikbaar voor leerlingen van alle leerjaren en niveaus. Jij kan na school naar ons toe komen om het huiswerk te maken. Onze begeleiders helpen met planning, leren en het aanbrengen van structuur. Er is ook ruimte om te overhoren voor toetsen en proefwerken. Ons doel is om tijdens de begeleiding al het huiswerk af te ronden. Zo kan jij efficiënt aan de slag met het huiswerk en krijg je de benodigde ondersteuning om beter te leren.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo? 

Onze begeleiders helpen bij het aanleren van studievaardigheden met behulp van onze leermethode. De belangrijkste vaardigheden die we onderwijzen zijn: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We bieden ook ondersteuning bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en helpen om zelfstandig en gestructureerd te werken. Zo krijg je de vaardigheden die nodig zijn om effectief te leren en te studeren.