Huiswerkbegeleiding Rozendaal

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Engels of het leren voor je toets scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Rozendaal om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Rozendaal en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Rozendaal of Verspreide huizen Imbosch en Terlet en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding schoollocatie Het Rhedens in Rozendaal. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Rozendaal. Deze locatie is gevestigd op de Izaak Evertslaan in Arnhem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Rozendaal bij Lyceo?

Huiswerkbegeleiding is beschikbaar voor alle vakken en kan meerdere dagen per week na schooltijd plaatsvinden. Het aantal uren en de dagen waarop begeleiding wordt aangeboden, verschilt per leerling en worden vastgelegd in een individueel plan van aanpak. Tijdens de begeleiding wordt gebruik gemaakt van eigen boeken, dus vergeet deze niet mee te nemen. Het tarief hangt af van het aantal dagen huiswerkbegeleiding dat wordt afgenomen. Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt ons bereiken via 071 – 79 000 40 of info@lyceo.nl. We helpen je graag verder!

Wat zijn de pluspunten van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Lyceo Leren Leren© is de basis van onze dienstverlening. Deze doeltreffende methode is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit en biedt een bewezen effectief leerplan. Samen met de studievaardigheden- en motivatietest kunnen we precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt moet worden en hebben we inzicht in wat jouw kind motiveert. Zo kunnen we op maat gemaakte begeleiding aanbieden om je kind te helpen bij het leren en studeren.