Huiswerkbegeleiding Waddinxveen

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij je schoolwerk? Dan is huiswerkbegeleiding de ideale oplossing. Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding staan onze ervaren, enthousiaste begeleiders voor je klaar om samen met jou het beste uit je schooltijd te halen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Waddinxveen en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Waddinxveen, Wijk 02, Wijk 01, Wijk 04, Wijk 03, Zuidplad 80, Triangel of Oostpolderwijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Coenecoop College, vlakbij het centrum. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Waddinxveen. Deze locatie is gevestigd op de Vuurdoornlaan Bloemendaal in Gouda. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding volg je een paar keer per week na je normale les. Tijdens huiswerkbegeleiding:

  • Ontwikkel studievaardigheden met de Lyceo Leren Leren-methode,
  • Krijg je meer zelfvertrouwen en betere resultaten,
  • Heb je professionele ondersteuning door ervaren begeleiders,
  • Werk je eventuele opgelopen achterstanden weg,
  • Zit je op één van onze vestigingen,
  • Krijg je toegang tot ons nieuwe online leerplatform Lyceo Oefenen

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding? 

Je gaat zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag met het opgegeven huiswerk. Natuurlijk helpen we je graag met het plannen, overhoren óf motiveren. We werken met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Lerenmethode©. In een overzichtelijke planner kan je de doelen, weekplanning, studievoortgang en reflectie bijhouden. Onze begeleiders geven tips, overhoren en bespreken opdrachten. Ook helpen zij met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het maken van tijdlijnen.