Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Waddinxveen

Huiswerkbegeleiding volgen in Waddinxveen? Ben je op zoek naar een goed instituut waar je huiswerkbegeleiding kunt volgen, in de buurt van jouw woonplaats of school? Lyceo biedt mogelijkheden om huiswerkbegeleiding in Waddinxveen te volgen.

De voordelen van onze huiswerkbegeleiding in Waddinxveen

Wanneer je op zoek bent naar extra ondersteuning bij het plannen en maken van je huiswerk, of extra hulp bij vakken nodig hebt kun je terecht voor huiswerkbegeleiding. Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties door het gehele land, waaronder in Noordwijk. Er wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor elke leerling veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Waddinxveen we huiswerkbegeleiding aanbieden.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Hoe werkt huiswerkbegeleiding in Waddinxveen?

Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding in Waddinxveen, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij. Een leerling is minimaal twee dagen per week op onze vestiging aanwezig om tot goed resultaat te komen. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren voor veel kinderen weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen thuis bekijken.

Huiswerkbegeleiding een opgave? Niet bij Lyceo!

Misschien lijkt het jou een grote opgave om na school ook nog huiswerkbegeleiding te volgen. Maar de ervaring leert dat het al snel wat oplevert: betere schoolresultaten, meer inzicht en kennis van de lesstof en altijd je huiswerk op tijd af. En dat betekent meer tijd voor leuke dingen!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie