Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Woerden

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Woerden?

Lyceo biedt op verschillende scholen en eigen locaties in en om Woerden huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Hoe gaat het er tijdens huiswerkbegeleiding aan toe?

Wij gaan er vanuit dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons start eerst, samen met de ouders/verzorgers, samen in gesprek over jouw hulpvraag. 

  • Wil jij beter je wiskunde huiswerk, Engels toets en maatschappijleer project in leren plannen? 
  • Of ben jij juist op zoek naar een rustige plek om je huiswerk te maken? 
  • Vind jij het fijn als je huiswerk gecontroleerd wordt? 

Tijdens onze huiswerkbegeleiding kunnen we aan al deze punten werken. Tijdens onze studiebegeleiding staat wat jij al weet en kan voorop. Vanaf daar werken we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen heb én betere leervaardigheden.

Haal het beste uit jezelf met de studiebegeleiding!

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Hierdoor heb jij uiteindelijk minder stress en betere cijfers! 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Woerden?

Lyceo werkt samen met verschillende scholen in de omgeving van Woerden. Daarnaast hebben wij een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Woerden waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Zo is er dus altijd een locatie bij jou in de buurt. Voor leerlingen die in de buurt Woerden Noord, Barwoutswaarder, Snel en Polanen, Rietveld of Kromwijk komen zijn wij goed bereikbaar. Woon jij net buiten Woerden? Zoals in Linschoten, Kamerik, Harmelen of Waarder? Ook dan kun je bij ons terecht na je laatste les. Onze eigen vestiging is namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo, Bijlesnetwerk en Haags Studiepunt in Woerden en omgeving- wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Woerden en omgeving partnerships met Bijlesnetwerk en Haags Studiepunt. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo-, Bijlesnetwerk- of een Haags Studiepunt locatie in Woerden of omgeving kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Woerden bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Woerden? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.