Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Woerden

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Woerden?

Lyceo biedt op verschillende scholen en eigen locaties in en om Woerden huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Woerden?

Kom jij uit de omgeving Woerden Midden, West, Oost, Zegveld, Kamerik of Harmelen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Kalsbeek College. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Woerden. Deze locatie is gevestigd op de Polanerbaan, vlakbij Woerden treinstation. Daarmee zijn we dus makkelijk bereikbaar. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Daarom komen er ook leerlingen van onder andere de Minkema College en het Futura na hun laatste les bij ons langs.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Hoe gaat het er tijdens huiswerkbegeleiding aan toe?

Wij gaan er vanuit dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons start eerst, samen met de ouders/verzorgers, samen in gesprek over jouw hulpvraag.

  • Wil jij beter je wiskunde huiswerk, Engels toets en maatschappijleer project in leren plannen?
  • Of ben jij juist op zoek naar een rustige plek om je huiswerk te maken?
  • Vind jij het fijn als je huiswerk gecontroleerd wordt?

Tijdens onze huiswerkbegeleiding kunnen we aan al deze punten werken. Tijdens onze studiebegeleiding staat wat jij al weet en kan voorop. Vanaf daar werken we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen heb én betere leervaardigheden.

Haal het beste uit jezelf met de studiebegeleiding!

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Hierdoor heb jij uiteindelijk minder stress en betere cijfers!

Ervaringen van ouders

Wij zijn heel tevreden over Studiekring/Lyceo! Het helpt onze kinderen om het overzicht te houden en wekelijks een planning te maken. De vestigingsmanagers zijn vriendelijk, geduldig en flexibel.  Ze denken echt met je mee! Onze kinderen vinden het fijn om op deze manier ondersteund te worden met planning, huiswerk en leren. De begeleiders zijn stuk voor stuk aardig en behulpzaam. Kortom, een aanrader voor je kind.

Ouders van leerlingen met huiswerkbegeleiding

Ons kind is zichtbaar vooruit gegaan. Dat merken we in cijfers, maar ook in zijn vertrouwen. Ons kind leert hele nieuwe manieren om te leren leren en wordt goed geholpen. Daarna ontzettend goede terugkoppeling, duidelijk en helder. Onze zoon wilde eerste instantie totaal niet gaan, maar hij is zodanig veranderd dat hij zelfs met plezier gaat. Studiekring maakt duidelijk het verschil, voor het kind en ook voor de ouders.

Ouders van leerling met huiswerkbegeleiding

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Woerden? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.