Huiswerkbegeleiding Woerden

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Woerden?

Lyceo biedt op verschillende scholen en eigen locaties in en om Woerden huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Woerden?

Kom jij uit de omgeving Woerden Midden, West, Oost, Zegveld, Kamerik of Harmelen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Kalsbeek College. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Woerden. Deze locatie is gevestigd op de Polanerbaan, vlakbij Woerden treinstation. Daarmee zijn we dus makkelijk bereikbaar. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Daarom komen er ook leerlingen van onder andere de Minkema College en het Futura na hun laatste les bij ons langs voor huiswerkbegeleiding.

Hoe gaat het er tijdens huiswerkbegeleiding aan toe?

Jouw kind werkt minimaal een aantal middagen per week aan huiswerkbegeleiding. Met ons leerlingvolgsysteem HOMi kun je precies zien wat er gebeurt tijdens de huiswerkbegeleiding. Aan het einde van elke dag wordt er een dagverslag opgesteld, waarin wordt gereflecteerd op wat er is gebeurd, wat goed ging en wat beter kan. Zo heeft u inzicht in de vorderingen van en kan er met de begeleiders worden gewerkt aan het verbeteren van de studievaardigheden.

Wat zijn de pluspunten van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Onze begeleiders helpen bij het aanleren van studievaardigheden met behulp van onze leermethode. De belangrijkste vaardigheden die we onderwijzen zijn: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We bieden ook ondersteuning bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en helpen om zelfstandig en gestructureerd te werken. Zo krijg je de vaardigheden die nodig zijn om effectief te leren en te studeren.

Ervaringen van ouders

Wij zijn heel tevreden over Studiekring/Lyceo! Het helpt onze kinderen om het overzicht te houden en wekelijks een planning te maken. De vestigingsmanagers zijn vriendelijk, geduldig en flexibel.  Ze denken echt met je mee! Onze kinderen vinden het fijn om op deze manier ondersteund te worden met planning, huiswerk en leren. De begeleiders zijn stuk voor stuk aardig en behulpzaam. Kortom, een aanrader voor je kind.

Ouders van leerlingen met huiswerkbegeleiding

Ons kind is zichtbaar vooruit gegaan. Dat merken we in cijfers, maar ook in zijn vertrouwen. Ons kind leert hele nieuwe manieren om te leren leren en wordt goed geholpen. Daarna ontzettend goede terugkoppeling, duidelijk en helder. Onze zoon wilde eerste instantie totaal niet gaan, maar hij is zodanig veranderd dat hij zelfs met plezier gaat. Studiekring maakt duidelijk het verschil, voor het kind en ook voor de ouders.

Ouders van leerling met huiswerkbegeleiding