Huiswerkbegeleiding Zwijndrecht

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht?

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Nederlands of het leren voor je toets natuurkunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Zwijndrecht om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding van Lyceo is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na hun laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Zwijndrecht Centrum, Walburg, Heerjansdam, Heer Oudelands Ambacht, Noord, Kort Ambacht of Nederhoven en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Zwijndrecht. Je vindt onze schoollocaties op het Walburg College bij winkelcentrum Walburg en het Develsteincollege in Zwijndrecht Noord.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht bij Lyceo?

Tijdens huiswerkbegeleiding werk je aan je schoolwerk en kan je leren voor toetsen. Huiswerkbegeleiding vindt over het algemeen plaats ná schooltijd. De precieze tijden verschillen daarom per locatie. We proberen de tijden altijd zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de roosters van al onze leerlingen. Daarom gaan we vaak tijdens toetsweken eerder open, zodat leerlingen hun tijd ook zo efficiënt mogelijk kunnen benutten.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Als aanvulling op de huiswerkbegeleiding krijg je toegang tot Lyceo Oefenen. Dit is ons digitale leerplatform vol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kunnen leerlingen in de onder- en bovenbouw op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven per vak. Handig om bijvoorbeeld een toets voor te bereiden, of om lastige stof beter onder de knie te krijgen.