Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Zwijndrecht

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht?

Persoonlijke studiebegeleiding in Zwijndrecht

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Nederlands of het leren voor je toets Natuurkunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Zwolle om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht bij Lyceo?

Op onze vestigingen kun je na je laatste les, of soms zelfs in het weekend, terecht voor dat extra steuntje in de rug. Bij ons ga je in een kleine groep aan het werk met het maak- en leerwerk. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. Meer weten? Bekijk dan onze pagina over huiswerkbegeleiding.

Persoonlijke studiebegeleiding

Voordat leerlingen bij ons aan het huiswerkbegeleiding traject beginnen gaan we met elkaar in gesprek. In dit gesprek stellen we de doelen vast. Wat motiveert jou? Waar ben je goed in? Waar wil je aan werken? Samen maken we speciaal voor jou een plan van aanpak. Wij geloven er namelijk in dat iedere leerling uniek is, waardoor wij persoonlijke studiebegeleiding aan willen bieden.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Zwijndrecht en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Zwijndrecht waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt!  Bekijk hieronder alle locaties.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland