Lyceo Den Bosch – Sint-Janslyceum

Lyceo Den Bosch – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Sint Jans-Lyceum in Den Bosch. Na de laatste les ga je meteen aan de slag bij ons. Wij bieden je een rustige werkplek in de eigen school. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden bij het leren. We bieden huiswerkbegeleiding en bijles in Den Bosch aan. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 17.30 uur. 

Saskia Lucassen

Vestigingscoördinator

Ik ben Saskia Lucassen en ik ben de vestigingscoördinator van Lyceo op het Sint-Janslyceum en tevens oud-leerling van de school. Ik heb me hier altijd enorm thuis gevoeld en het is daarom extra bijzonder om hier op school te werken. Na mijn middelbare school, heb ik de opleiding Pedagogisch Management afgerond. Ik geloof dat ieder kind heeft zijn/haar eigen ontwikkeling heeft en ik zie het als een uitdaging om daar een passende leermethode bij te vinden. Door middel van structuur, rust en een positieve instelling, help ik leerlingen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze uiteindelijk met meer zelfvertrouwen en motivatie verder kunnen.

  • Lyceo Den Bosch – Sint-Janslyceum
  • Sweelinckplein 3
  • 5216EG Den Bosch
  • Saskia Lucassen
  • Vestigingscoördinator
+31630263591

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Bosch

We werken met een team van ervaren en gemotiveerde begeleiders. De begeleiders staan altijd voor je klaar en helpen je met het maken van een planning, het beantwoorden van vragen en oefenen met studievaardigheden. Samen zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid op SO’s en proefwerken. Tijdens de pauze is er ruimte om een praatje te maken met de begeleiders en andere leerlingen. We vinden het belangrijk om bij de begeleiding een positieve en fijne sfeer te creëren waar de leerlingen zich op hun gemak voelen.

Ben je benieuwd en mocht je graag meer willen weten, dan maak ik graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op school. Dan kunnen we samen kijken of we iets voor jou kunnen betekenen! Je bent ook van harte welkom om een keer een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding

Samen gaan we werken aan je eigen opgestelde doelen. In de huiswerkbegeleiding kun je in alle rust aan de slag met plannen, aanleren van studievaardigheden en natuurlijk je voorbereiden op toetsen en SO’s. We gaan samen kijken welke manier van leren het beste bij jou past. We schrijven wekelijks in het online systeem hoe het is gegaan, zodat ook je ouders je voortgang kunnen volgen. Je maakt je huiswerk in de vertrouwde omgeving van school, waarbij je al je vragen kan stellen aan het begeleidersteam of aan de vestigingscoördinator en gaat samen aan de slag om je schoolresultaten te verbeteren. Daarbij hebben we korte lijnen met het docenten- en zorgteam van het Sint-Janslyceum wat zorgt voor een goede overdracht.

Bijles

Is een bepaald vak erg lastig? Kom je er zelf niet meer helemaal uit? Bijles is dan een goede optie voor jou. De begeleiders hebben de kennis van een specifiek vakgebied en gaan graag met jou dieper op de stof in. Je gaat samen met een begeleider 1-op-1 inhoudelijk aan de slag, maakt een plan en krijg je antwoord op al je vragen. Voor de bijles werken we met strippenkaarten van 5, 10 of 20 keer, waarbij iedere strip 1 uur bijles waard is. De strippenkaart is één jaar geldig en inzetbaar voor meerdere vakken mocht dit nodig zijn.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie